UPS Innovations: Maximum Protection & Maximum Efficiency, Schneider Electric, Thanassis Tsikogias | BIZIT2021

Naglašavajući važnost kontinualnog napajanja električnom energijom, Thanassis Tsikogias, Data Center Solutions Architect, for Greece, Cyprus, Malta u kompaniji Schneider Electric, govorio je o inovacijama u domenu UPS rešenja, što je apsolutno neophodan uslov da se obezbedi pouzdan rad bilo kakve IT infrastrukture.

PCPress.rs Image

“UPS je deo električne arhitekture koji se bira sa ciljem da odgovori potrebama projekta. Nudi se u tri generalne vrste konfiguracija: monolitni UPS, gde je svaki UPS modul koji može biti paralelizovan, interno reduntantan UPS gde je svaki UPS opremljen sa nekoliko napajanja za potrebe povećanja kapaciteta ili obezbeđivanja redundanse i horizontalno modularan UPS za koji važi nešto slično,” naglasio je, nakon čega je bilo reči o Galaxy V i VX UPS serijama uređaja kompanije Schneider Electric, njihovim karakteristikama i mogućnostima.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Green Grand Prix za InGrid zgradu Schneider Electric-a
SBB

Tagovi: ,