PC Press Studio

Uskoro kreće Telenor Smart karavan

Telenor Srbija pokreće projekat Smart karavan – Dobre stvari u Pametnoj mreži. PC Press će pratiti sa lica mesta sve aktivnosti.
Smart karavan - previewU 2011. godini Telenor je predstavio svoj projekat Pametna mreža, a tokom prošle godine izvršio kompletno renoviranje infrastrukture.

Bazne stanice koje su podržavale 3G, od prošle godine podržavaju HSPA+ tehnologiju.

Kako bi se na terenu uverio u kvalitet mreže, ali i saznao kakvo je iskustvo samih korisnika, Telenor Srbija pokreće novi projekat – Smart karavan – Dobre stvari u Pametnoj mreži.

Počevši od ponedeljka, 4. marta, Telenorov Smart karavan krenuće iz Subotice i na putu do Vranja posetiti Vrbas, Novi Sad, Smederevo, Kruševac, Niš i Leskovac, ali i manja mesta, na kojima će testirati brzinu i kvalitet mreže. U direktnoj komunikaciji sa lokalnim blogerima i stanovnicima saznaće kakvo je njihovo iskustvo u korišćenju Pametne mreže.

Događaje i vesti tokom karavana zainteresovani će moći da prate preko Telenorovih naloga na društvenim mrežama.

PC Press će biti deo Smart karavana i svakoga dana ćemo vam prenositi najzanimljivije momente i iskustva korisnika, ali i zajedno sa Telenor timom proveriti kakav je kvalitet mreže na terenu.

Vesti o aktivnostima Smart karavana očekujte na sajtu pcpress.rs, ali i našim Facebook i Twitter nalozima.

Photo: Telenor
Photo: Telenor

Krajem marta otpočeće i druga faza Telenorovog Smart karavana, koja će trajati do kraja godine. U ovoj fazi biće organizovani događaji u nekoliko gradova širom Srbije u kojima će Telenor održati brojne radionice, a lokalno stanovništvo biće u prilici da se upozna sa Telenor timom i na licu mesta dobije informacije o uslugama i proizvodima ove kompanije.

Najavu svih aktivnosti, očekujte na našem sajtu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

One thought on “Uskoro kreće Telenor Smart karavan

Comments are closed.