ERP 2024

Uskoro počinje Vip Beach Masters 2013

Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije najavili su danas Vip Beach Masters 2013 – Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku, koje se ovog leta održava u čak deset gradova Srbije. Ljubitelji ovog sporta imaće priliku da gledaju sjajne mečeve u Novom Sadu, Bačkoj Palanci, Užicu, Aranđelovcu, Baču, Velikom Gradištu, Kanjiži, Temerinu, Kraljevu i Beogradu.

Vanja Grbić i profesionalni igrači i igračice odbojke na peskuNaši najbolji odbojkaši i odbojkašice na pesku započeće nadmetanje za šampionsku titulu i ukupni nagradni fond od 25.000 evra turnirom u Novom Sadu, od 21. do 23. juna, dok je tradicionalno završnica Vip Beach Masters lige rezervisana za beogradsku Adu Ciganliju, gde će se finalni mečevi odigravati od 28. do 31. avgusta .

Srbija će i ove godine ugostiti najbolje evropske muške ekipe starog kontinenta na Evropskom šampionatu – Masters serije, koji će od 16. do 20. jula održati na novosadskoj plaži Štrand. Takmičari će se nadmetati za poene na svetskoj rang listi kao i za nagradni fond od 25.000 evra. Kao rezultat sve veće popularnosti odbojke na pesku u našoj zemlji, Srbiji je po prvi put ove godine poverena i organizacija CEV kontinentalnog kupa za mlade – kvalifikacija za Olimpijske igre mladih, koja će se takođe održati u Novom Sadu 19. i 20. jula.

„Zajedno sa našim prijateljima iz Odbojkaškog saveza Srbije, svakog leta postavljamo sebi najviše ciljeve kako bismo postigli još bolje rezultate. Ove godine smo izuzetno ponosni jer će se Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku održati u čak 10 gradova širom Srbije, a Novi Sad će biti domaćin dva izuzetna turnira koji se održavaju pod okriljem Evropske odbojkaške konfederacije“, izjavio je Tanasis Kacirumpas, direktor/CEO kompanije Vip mobile.

Naš proslavljeni odbojkaš i zvanični promoter profesionalnog šampionata u odbojci na pesku Vanja Grbić, po treći put vodiće školu odbojke za decu uzrasta do 14 godina u svim gradovima u kojima se održavaju Vip Beach Masters turniri.

Ovaj značajni sportski događaj podržali su ZTE, Opel, Hypo Alpe Adria, Aqua Viva, DaCapo, kao i gradovi u kojima se turniri održavaju, a kompanija Wiener Stadtische osigurala je ceo turnir.

Facebook komentari: