BIZIT plus

Valve kaže da “uopšte ne rade” na igri Left 4 Dead 3

Valve je stavio tačku na glasine oko trećeg dela Left 4 Dead franšize, govoreći kako studio “nije na tome radio godinama.” “Istina je da smo na kratko istraživali nove Left 4 Dead, mogućnosti nove generacije, pre nekoliko godina. Ali smo u potpuno sigurni da ni na čemu sličnom nismo radili sada, a ni godinama ranije.” – rekli su izvršioci kompanije u saopštenju.

PCPress.rs Image

Glasine da je u razvoju nova “Left 4 Dead” igra, i za VR kružile su već neko vreme internetom. Nedavno su i sa YouTube kanala kompanije postavljeni i procureli screenshot-ovi iz igre. “Jasno je da je nekim ljudima zabavno da šire dezinformacije kako bi započeli priču o zajednici o ovoj i drugim igrama”, dodato je u saopštenju. “Na žalost, za sada, nova L4D igra nije nešto na čemu radimo.”, rekli su iz Valve-a.

Left 4 Dead je izašao 2008. godine, praćen nastavkom Left for Dead 2, 2009. godine. Za treći deo iz franšize govorilo se da je u razvoju 2011. i 2012. godine, prema izvorima iz ove kompanije. Projekat je navodno otkazan 2017. godine bez zvanično objavljenih razloga.

PCPress.rs Image

Izvor: techradar

Facebook komentari: