BIZIT plus

Veeam Backup za Microsoft Office 365

Jedan od najbitnijih poteza koji je napravio Microsoft sa svojom prvom cloud strategijom bio je da promeni način upravljanja i isporuke e-mail-ova i drugih aplikacija za produktivnost. Uz Office 365 Microsoft eliminiše potrebu za IT organizacijama koje upravljaju hardverom i softverom za ove sisteme. Umesto toga, IT se može fokusirati na kreiranje rešenja za unapređenje poslovanja.

PCPress.rs Image

Iako Microsoft i dalje upravlja infrastrukturom napravljenom ispod Office-a 365, i odgovoran je za rad ovih cloud servisa usluga u oblaku, odgovornost je svake kompanije da kontroliše svoje podatke i da obezbedi usaglašenost i zakonske zahteve.

Sa Office-om 365 podaci su vaši – vi ih kontrolišete – i vaša je odgovornost da ih zaštitite.

Veeam® Backup za Microsoft Office 365 eliminiše rizik gubljenja pristupa vašim Office 365 podacima, uključujući Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business i Microsoft Teams. On osigurava da imate potpunu kontrolu i da su vaši podaci uvek zaštićeni i dostupni.

PCPress.rs Image

Sa Veeam-om možete bezbedno napraviti rezervnu kopiju Office 365 podataka bilo gde, uključujući i Azure, AWS kod servisnog provajdera ili na fizičkoj lokaciji:

  • Zaštititi svoje Office 365 podatke od slučajnog brisanja, bezbednosnih pretnji ili nedostataka politike zadržavanja.
  • Brzo povratiti individualne Office 365 aplikacije i podatke s vodećim fleksibilnim oporavkom.
  • Ispuniti zakonske zahteve i zahteve za usaglašenost sa efikasnim eDiscovery za pravljenje rezervne kopije Office 365 arhive.
Pročitajte i:  GoPro: Pojednostavite upravljanje ljudskim resursima najefikasnijim rešenjima

Veeam Backup za Microsoft Office 365 takođe vam omogućava da zaštitite Exchange i SharePoint implementacije na lokaciji, kao i hibridna okruženja. Bilo da radite migraciju na Office 365 ili imate mešavinu korisnika na lokaciji i Office 365 korisnika, vašim podacima koji su esencijalni za poslovanje trebalo bi upravljati i štititi ih na isti način, bez obzira na njihov izvor.

Zašto Backup za Microsoft Teams?

Microsoft je 14. marta 2017. predstavio Microsoft Teams i od tada ovaj produktivni cloud alat je fundamentalno promenio način na koji organizacije funkcionišu. Velike i male organizacije su nastavile da usvajaju ovu cloud platformu velikom brzinom. Na veliki deo ovog rasta uticao je prelazak na rad sa udaljene lokacije uzrokovan COVID-19 pandemijom.

PCPress.rs Image

Kako je prelazak na rad od kuće eksplodirao, korišćenje Microsoft Teams se povećalo na više od 115 miliona aktivnih korisnika dnevno krajem 2020. godine, kako su se zaposleni trudili da komuniciraju, rade zajedno i ostanu produktivni. Ali podjednako je bitna i potreba da se zaštite Teams podaci i komponente od gubitka i korupcije podataka, kombinovane s mogućnošću pretrage i pronalaženja bilo kojih Teams podataka.

Pročitajte i:  MUK grupa otvorila kancelariju u Srbiji

Stari način zaštite Teams podataka bio je pravljenje rezervne kopije preko drugih alata za saradnju u kojima se nalaze ovi podaci — uključujući Exchange Online, SharePoint Online i OneDrive for Business. Međutim, ovo nije efikasan metod i vraćanje Teams podataka na njihovo pravo mesto radio se ručno. Veeam koristi Microsoft API-je koji obezbeđuju efikasni i automatizovani pristup pravljenju rezervne kopije i vraćanju Microsoft Teams podataka.

Veeam pristup za zaštitu Microsoft Teams potpuno je jedinstven na tržištu. Pored zaštite Teams aplikacija, kanala, tab-ova i podataka u okviru ovih komponenata, obezbeđeno je prilagođeno, granularno iskustvo vraćanja podataka korišćenjem Veeam Explorer-a za Microsoft Teams. Ovaj Explorer je napravljen od nule specijalno za Microsoft Teams i obezbeđuje mogućnosti pretrage, pronalaska i vraćanja bez premca — čime se proces vraćanja željenih podataka za preduzeća pojednostavljuje.

PCPress.rs Image

Veeam Backup za Microsoft Office 365 v5

Novi Veeam® Backup za Microsoft Office 365 v5 je dodao zasebno pravljenje rezervne kopije i vraćanje podataka za Microsoft Teams. Sada je uz ovaj alat „broj 1“ Office 365 pravljenje rezervne kopije jednostavnije nego ikad, pa korisnici brzo pronađu i vrate Teams podatke, uključujući cele timove, specifične kanale i podešavanja.

Pročitajte i:  Pet razloga da vaša poslovna rešenja budu u oblaku

Iako Teams podaci imaju svoje osnovno zadržavanje, ono ne štiti u potpunosti od slučajnog brisanja ili bezbednosnih pretnji koje mogu dovesti do gubitka, niti omogućava dugotrajno zadržavanje za usaglašenost i regulatorne svrhe. Bilo da je u pitanju Microsoft Teams ili vaše celo Office 365 okruženje, u pitanju su vaši podaci – vi ih kontrolišete – i vaša je odgovornost da ih zaštitite.

PCPress.rs Image

Verzija 5 Veeam Backup za Microsoft Office 365 sada uključuje:

  • Namensko pravljenje rezervne kopije za Teams: Puna kontrola i zaštita za Teams
  • Brže i jednostavnije vraćanje podataka: Vodeće opcije za vraćanje podataka pravljene za
  • eDiscovery bez premca: omogućava granularnu pretragu i pronalaženje širom Teams komponenata za besprekorno upravljanje i usaglašenost.

Verzija 5 takođe obezbeđuje brže procesiranje velikih SharePoint sajtova, unapređenje instalacija i još mnogo toga!

Upoznajte sami Veeam Backup za Microsoft Office 365 tokom besplatnog 30-dnevnog probnog perioda! Posetite vee.am/O365.

Facebook komentari: