BIZIT plus

Velika kapuljača za e-sport: Dres za gejmere

Od kad se prvi put čulo za „e-sport“ u javnosti se raspravlja da li se radi o pravim sportskim disciplinama. Champion je odlučio da na tu raspravu stavi tačku, budući da je kreirao „sportsku opremu“ za gejmere.

PCPress.rs Image

Nova Gamer kolekcija opisuje se kao nezvanična uniforma za gejmere, koja ih svrstava među sportiste. Sastoji se od duksa sa velikom kapuljačom, te donjeg dela. Gornji deo sadrži brojne dodatke koji sate provedene ispred računara čine udobnijim, a kapuljača je povećana kako bi u nju mogla da stane i glava sa velikim slušalicama.

Rukavi su na laktovima ojačani dodatnim delom koji sprečava da ruke klize tokom igranja, a tu je i više džepova u koje mogu da stanu svi dodaci koji se koriste tokom igre. Najzanimljiviji dodatak je Velcro sistem koji je pozicioniran na grudima, te levom ramenu, i služi za prikazivanje logotipa sponzora tokom turnira.

PCPress.rs Image

Prva Gamer kolekcija uključuje duks sa kapuljačom (90 dolara), gornji deo bez rajsferšlusa (80 dolara), te donji deo (50 dolara) – u crnoj i sivoj boji.

Pročitajte i:  Epic Games poklanja: Preuzmite igru Aerial_Knight's Never Yield

Izvor: The Verge

Facebook komentari: