BIZIT plus

Verbatim: arhiviranje fotografija u tri klika

DVD-RW Video Single Verbatim je lansirao DVD koji korisnicima omogućuje lako arhiviranje fotografija u samo nekoliko koraka. Novi PhotoSave DVD ima integrisani softver koji se pokreće automatski kada se DVD ubaci u DVD pisač i koji korisnika vodi lagano korak-po-korak kroz process, od odabira fotografija do njihovog rezanja na disk.

Potraga za specifičnim fotografijama na kućnom računaru ili njihovo snimanje na DVD nije uvek jednostavan postupak za svakog korisnika. Upravo to je razlog zašto se kompanija Verbatim odlučila za razvoj medija DVD-R sa pre-instal softverom koji će biti pouzdan korisnički vodič kroz čitav proces.

Softver se automatski pokreće i pretražuje fotografije na računaru, što znači da korisniku preostaje samo da pritisne „Burn” opciju sa menija kako bi sačuvao vredne uspomene na DVD-u.

U manuelnom modu, PhotoSave DVD podržava “search&burn” funkciju, što omogućava arhiviranje fotografija direktno sa fotoaparata povezanog na računar.

Sa kapacitetom od 4.5GB,ovaj DVD može skladištiti do 2000 fotografija, 80 različitih formata. PhotoSave DVD ima mogućnost korišćenja, odnosno snimanja u nekoliko zasebnih sesija, pri čemu je preostala slobodna memorija konstantno ispisana, kako bi se vrlo lako fotografije mogle naknadno dodati.

photosave_dvd1 “Sa novim PhotoSave DVD-om, dugoročno arhiviranje fotografija smo učinili lakšim nego inakada- čak i za korisnike koji do sada nisu nikada imali prilike da sami narezuju CD ili DVD. Time ovaj DVD objedinjuje user-friendly koncept sa pouzdanošću i kompatibilnošću po kojima je kompanija Verbatim već poznata”, objasnio je Torsten Leye, Marketing Menadžer Optičke divizije, Verbatim EUMEA.

Izvor: Verbatim

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: