Verbatim predstavio tri nova zvučnika

verbatim_multimediaportablespeakersystem_reflected1 Verbatim je predstavio tri nova modela zvučnika – jedan stoni i dva prenosna – koji donose izvrstan zvuk i stilizovani dizajn. Svi modeli su već sada dostupni u maloprodajama.

2.1 Multimedia Portable Speaker System

Zvučnici 2.1 Multimedia Portable Speaker System privlače poglede svojim svileno-crnim gumiranim površinama, a zahvaljujući torbi koju besplatno dobijate sa njima, mogu se lako prenositi, nudeći vam kvalitetan zvučni sistem bez obzira gde se nalazite.

Napajan sa četiri AAA baterije (ili preko računara na koji je spojen), ovaj kompaktni zvučni sistem je posebno pogodan za prenosne uređaje, kao što su MP3 player-i, prenosni CD i DVD playeri ili notebook računari. Sateliti nude izlaznu snagu od 2 vata (RMS) i rade na frekvenciji od 120 herca do 20 kiloherca, dok subwoofer omogućuje izlaznu snagu od jednog vata i radi na frekvenciji od 80 herca do 2 kiloherca.

USB Speaker System i Portable USB Speaker System

USB Speaker System, koji je nešto veći od modela Portable USB Speaker System opremljen je “klavirski” lakiranom površinom i idealan je za upotrebu uz desktop računare. Podržava spajanje slušalica preko 3,5-milimetarskog konektora i nudi potenciometar za glasnoću kao i prekidač za privremeno isključivanje zvuka.

Zbog male mase, jednostavnog korišćenja i stilizovane gumene površine, model Portable USB Speaker System je idealan za korišćenje na putovanjima.

Oba modela sastoje se od para magnetski zaštićenih metalnih zvučnika dimenzija 1-1/4” koju nude vrhunski kvalitet zvuka sa rasponom frekvencije od 120 herca do 18 kiloherca (USB Speaker System) odnosno od 200 herca do 18 kiloherca (USB Portable Speaker System). Zahvaljujući tehnologiji Plug ‘n’ Play, za korišćenje zvučnika nije potrebna zvučna kartica – dovoljno ih je samo priključiti na desktop ili notebook računar.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,