BIZIT plus

Vertiv će predstaviti najnovije inovacije na Datacloud Global Congress-u 2023

Vertiv, globalni provajder kritične digitalne infrastrukture i kontinuiranih rešenja, predstaviće svoje najnovije inovacije od 25. do 27. aprila na Globalnom kongresu Datacloud, vodećem skupu viših poslovnih lidera u oblasti IKT tehnologija i događaj će se održati u Kongresnom centru Grimaldi Forum u Monaku.

PCPress.rs Image

Na svom štandu broj 42, Vertiv će predstaviti napredak u oblasti energetike, hlađenja i IT infrastrukturnih rešenja za data centre, pružajući posetiocima priliku da razgovaraju o različitim izazovima sa stručnjacima i da se iz prve ruke upoznaju sa inovativnom tehnologijom kompanije.

Na šalteru Vertiv posetioci će moći da učestvuju u obilasku rešenja data centara koristeći virtuelnu realnost, a imaće i priliku da učestvuju u takmičenju za osvajanje Meta Kuest 2 VR naočara. Svi zainteresovani će takođe moći da isprobaju novu Vertiv™ KSR aplikaciju, prvu takvu alatku ove vrste za prostore centara podataka koja omogućava operaterima, IT menadžerima i partnerima u kanalima da vizuelizuju Vertiv proizvode na samoj lokaciji aplikacije, s obzirom na prostor zauzimaju u bilo kom objektu. Virtuelna prezentacija pomaže poslovnim menadžerima da planiraju prostor i pruže podršku čak i nakon instalacije, sa ciljem da bolje razumeju kako infrastruktura podržava računarske operacije i koliko prostora zauzima.

„Ponosni smo što smo sponzor i radujemo se što ćemo predstaviti Vertiva najnovija infrastrukturna rešenja na Datacloud 2023. Na štandu Vertiv, posetioci će imati priliku da saznaju više o našim proizvodima i istraže njihove mogućnosti, zahvaljujući našim dostignućima u virtuelnoj i proširenoj stvarnosti Takođe smo uzbuđeni što sarađujemo sa MEEZA-om i delimo priču o uspehu koja ističe da naša integrisana modularna rešenja u velikoj meri doprinose brzom puštanju u rad centara podataka“, rekao je Karsten Vinter, predsednik EMEA regiona u kompaniji Vertiv.

PCPress.rs Image

Govornici iz Vertiva će učestvovati na sledećim ključnim panelima:

Glavni panel: Koja pitanja će izazvati rast tržišta u narednih 3 do 5 godina?

26. april, 09:20-10:00 CET, Genois Theatre, Grimaldi Forum, Monako

Pridružite se Stivenu Liangu, tehničkom direktoru i EVP-u za infrastrukturu i rešenja u kompaniji Vertiv, i drugim liderima u industriji na ovom panelu koji radi non-stop usredsređen na to kako da se najbolje krećete na ovom brzorastućem tržištu.

Panel će raspravljati o sledećim pitanjima:
Kako se nosimo sa izazovima rastuće potražnje u lancu snabdevanja i inflacije?
Kako upravljamo sopstvenom osnovom troškova protiv ekonomskih barijera?
Da li je održivost važna ako ciljevi prihoda nisu ispunjeni?

Brza implementacija data centra: MEEZA-in uspeh od 4,9 MV u Katri sa Vertiva

26. april, 15:40 – 15:55 CET, Guelfe teatar, Grimaldi Forum, Monako

  • Karsten Vinther, predsednik EMEA regiona u Vertivu
  • Fadi Nasser, glavni komercijalni direktor MEEZA
  • Gareth McElroi, direktor tehničkih objekata MEEZA

Da bi Katar ostao zemlja izbora za svetske hiperskalere, bilo mu je potrebno ogromno povećanje računarske snage od 4,9 MV u roku od 14 meseci, tako da se MEEZA oslanjala na
montažna modularna rešenja kompanije Vertiv za data centre, u cilju brzog i skalabilnog puštanja u rad u kratkom vremenskom periodu. Vertiv je isporučio (dizajnirao, izgradio i instalirao) čak 100 potpuno opremljenih prefabrikovanih modula sa kritičnom infrastrukturnom integracijom za napajanje, upravljanje toplotom i tehnologiju nadzora i nadzora, a to su sistemi koji su dizajnirani da rade zajedno. Sada najveći data centar u Katri, kompatibilan sa zahtevima hiperskalera, dokaz je kontinuiranog doprinosa MEEZA povezivanju i rastu u regionu.

Pridružite se ovom panelu da biste saznali više o tome kako se montažna modularna rešenja mogu koristiti u svrhe blok instalacije kako bi se smanjilo vreme podešavanja i pustili skalabilne i pouzdane centre podataka.

Za više informacija o učešću Vertiva na Globalnom kongresu Datacloud, posetite Vertiv.com ili pratite LinkedIn.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija