Vertiv osvojio tri vodeće industrijske nagrade od kompanije Frost & Sullivan

Vertiv, globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i kontinuiranih rešenja, dobitnik je tri industry leadership nagrade od kompanije Frost & Sullivan, s priznanjem u EMEA regiji za product leadership u industriji prefabrikovanih modularnih (PFM) data centara te za konkurentsku strategiju i customer value leadership u industriji kritične energetske infrastrukture u Azijsko-pacifičkoj regiji.

PCPress.rs Image

“Podsticanje inovacija i rasta kompleksan je zadatak koji je dodatno otežan strateškim imperativima koji danas forsiraju promene, kao što su disruptivne tehnologije, kompresija lanca vrednosti, konvergencija industrije i novi poslovni modeli. U tom kontekstu, priznanje kompaniji Vertiv označava još veći uspeh”, rekao je Darrell Huntsman, glavni izvršni direktor, Frost & Sullivan.

PCPress.rs Image

Frost & Sullivan primenjuje strog analitički proces za ocenjivanje svih nominovanih za svaku kategoriju nagrade, pre nego što odredi konačnog primatelja nagrade. Proces uključuje detaljnu ocenu kriterijuma najbolje prakse preko dve dimenzije za svaku nominovanu kompaniju. Vertiv je briljirao u ove tri kategorije zahvaljujući njihovom pristupu usmerenom na kupca, tehnološki integrisanim i svestranim proizvodima te snažnom ukupnom učinku rada.

PCPress.rs Image

Prema Frost & Sullivan, neuporediva sposobnost kompanije Vertiv je otkrivanje nezadovoljenih potreba tržišta i neispunjenih zahteva kupaca. Kompanija je pokazala izvrsnost u razvoju proizvoda i rešenja koji odgovaraju trenutnim potrebama te predviđaju buduće zahteve kupaca. S dugoročnom strategijom za pozicioniranje proizvoda, Vertiv je uspešno uspostavio svoju jasnu poziciju i značajnu konkurentsku prednost na tržištu data centara”, uključujući kolokacijske, cloud, enterprise i edge segmente.

Pročitajte i:  Data centri: prednosti hlađenja tečnošću u AI okruženju

PCPress.rs Image

“Posvećenost našim kupcima te predanost inovacijama i izvrsnosti u industriji data centara su među našim glavnim prioritetima u kompaniji Vertiv. Počašćeni smo što Frost & Sullivan prepoznaju vrednost naše usmerenosti na kupca i strategije rešenja“, rekao je Rob Johnson, izvršni direktor kompanije Vertiv.

PCPress.rs Image

Pročitajte Frost & Sullivan izveštaj na linkovima ispod kako biste saznali više o kriterijumima i analizi sprovedenoj za svaku pojedinu nagradu:

2022 Product Leadership AwardPrefabricated Modular Data Centre Industry

„Portfolio prefabrikovanih modularnih data centara kompanije izgrađen je na tri ključna stupa: standardna platforma proizvoda, custom-built rešenja i hibridni dizajn. Tokom istraživanja bilo je očito da postoji jedna zajednička tema u središtu Vertiv strategije za razvoj proizvoda za sva tri rešenja – prepoznavanje i rešavanje bolnih tačaka kupaca i rastućih potreba“, istakao je Gautham Gnanajothi, globalni direktor istraživanja, Frost & Sullivan.

2021 Competitive Strategy Leadership AwardAsia-Pacific Critical Power Infrastructure Industry

“Frost & Sullivan pozdravlja sposobnost kompanije Vertiv da u kontinuitetu ojačava svoj kvalitet i razvoj, dok aktivno unapređuje svoju inovativnu ponudu i zadovoljavanje dinamičnih potreba kupaca“, rekao je Iqra Azam, best practices research analyst, Frost & Sullivan.

Pročitajte i:  Pridružite se nagrađivanom partnerskom programu kompanije Vertiv!

2021 Customer Value Leadership AwardAsia-Paci­fic UPS Industry

“Snažna stopa zadržavanja kupaca kompanije i sposobnost akvizicije kupaca svedočanstvo su visokih standarda njenih proizvoda i usluga. Vertiv je osigurao vrhunsku mrežu partnera, odvažno stvarajući neuporediv uticaj u industriji“, izjavio je Iqra Azam, best practices research analyst, Frost & Sullivan.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: