Video za svaku priliku uz Google Photos

Google Photos već neko vreme pravi tematske video snimke od otpremljenih slika. Opcija je prvobitno predstavljen krajem 2016. godine, a sada Google ponovo širi spektar svojih automatski napravljenih video snimaka sa devet različitih tematskih setova filmova koje možete kreirati putem aplikacije Google Photos ili na web-u. Opcija se pojavila u većini zemalja, a naredne godine će biti omogućena većem broju korisnika.

PCPress.rs Image

Google Photos je više nego samo način da korisnici sačuvaju svoje fotografije i video zapise, dovoljno je pametan da grupiše fotografije i video snimke zajedno na osnovu toga kada i gde su snimljene, pa ih je tako mnogo lakše pronaći kasnije. Takođe može da napravi kratak video na osnovu fotografija i video zapisa koje ste snimili.

Sada, izgleda da Google preduzima korak dalje uvodeći novu funkciju koja će korisnicima omogućiti stvaranje tematskih video zapisa. Izrada video zapisa je jednostavna, u kojoj korisnici samo treba da pokrenu aplikaciju Google Photos, odu na Assistant tab, kliknu na Movie kako bi započeli, zatim izaberu temu i fotografije koje žele u videu. Google tvrdi da će koristiti mašinsko učenje kako bi pomogao u izboru fotografija na osnovu vaših izbora, međutim ipak na kraju korisnici odlučuju, da li žele dalje da podešavaju i uređuju film.

Pročitajte i:  Google dodaje Max, Peacock i Angry Birds u automobile  

Izvor: Engadget

Facebook komentari: