BIZIT plus

Vip 4G mreža dostupna i u Subotici i Zrenjaninu

Mrežna tehnologija najnovije, četvrte generacije sada je na raspolaganju i Vip mobile korisnicima u Subotici i Zrenjaninu.

Vip 4G u SuboticiVip 4G u Zrenjaninu

Vipov 4G signal u Subotici pokriva naselja Centar, Bajnat, Aleksandrovo, Prozivka, delove Kertvaroša, Novi grad i Dudovu šumu.

U Zrenjaninu, Vipov 4G signal u ovom trenutku pokriva naselja Centar, Bagljaš, Mala Amerika, Putnikovo, Dolja, Crni Šor, delove Zelenog polja, Dositej Obradović i Nikola Tesla. Do kraja godine biće pokrivena i dodatna područja u oba grada.

4G tehnologija omogućava veoma brz prenos podataka i multimedije preko mobilnih uređaja kao i gotovo trenutan odziv mreže i učitavanje on-line sadržaja. Prosečne brzine mobilnog prenosa podataka su između 40 i 60 Mb/s, što je više nego trostruko brže od postojeće 3G mreže. Tako korisnici stiču utisak praktično trenutnog pristupa internetu i preuzimanja velikih i zahtevnih aplikacija, gledanja i deljenja HD i Full HD video materijala.

,,Vip mobile stalno ulaže u svoju mrežu i tehnologiju kako bismo obezbedili bolji kvalitet postojećih usluga i unapredili iskustvo u korišćenju mobilnih uređaja. Samo tokom 2015. godine uložili smo više od 77 miliona evra, najvećim delom u razvoj nove 4G mreže i unapređenje postojeće mreže širom Srbije’’, ističe Natali Delić, CTO kompanije Vip mobile i dodaje da će ovaj operater do kraja ove godine nastaviti da širi svoju brzu mobilnu širokopojasnu mrežu kako u urbanim, tako i u ruralnim područjima zemlje.

Vip 4G brzina protoka_Subotica

Prelazak na Vip 4G mrežu je jednostavan, neophodno je da korisnik ima odgovarajuću postpejd tarifu i telefon, i da zameni svoju karticu za 4G SIM karticu uz zadržavanje postojećeg broja. Vip u svojoj ponudi ima veliki izbor 4G uređaja za svačiji džep, kao i NOVA tarife sa dovoljno uključenih megabajta za surf. Više informacija o mreži četvrte generacije dostupno je na www.vipmobile.rs

Facebook komentari: