BIZIT plus

Vip donirao 50.000 evra

PCPress.rs ImageUmesto kupovine uobičajenih novogodišnjih poklona za poslovne partnere i zaposlene, kompanija Vip mobile odlučila je da ove godine poklonima obraduje mališane iz domova za decu bez roditeljskog staranja u šest gradova širom Srbije. Zahvaljujući donaciji Vipa u ukupnoj vrednosti od 50.000 evra, domovi za decu opremljeni su novim nameštajem, video i audio opremom, kompjuterima, televizorima, klima uređajima i kuhinjskom opremom. Na ovaj način, mališanima su obezbeđeni kvalitetniji uslovi života i pružena im je mogućnost za srećnije i ispunjenije detinjstvo.

Posetom Rolanda Haidnera, člana Upravnog odbora Vip mobile, Domu za decu i omladinu “Vera Blagojević” u Banji Koviljači, ozvaničeno je uručenje novogodišnje donacije svim domovima. Svečanosti je prisustvovao Zoran Martinović, državni sekretar u Ministarstvu rada i socijalne politike, koje je podržalo projekat i predložilo domove za donacije, kao i predstavnici lokalne uprave.

PCPress.rs Image“Za mene, kao roditelja, nema većeg zadovoljstva nego kada vidim osmeh srećnog deteta. Svi dobro znamo koliko deci znače pažnja, ljubav i toplina i zato smo se sa zadovoljstvom odlučili na ovu akciju. Pored već uručenih donacija, Vip mobile je pokrenuo humanitarni broj 1003 putem kojeg svi Vipovi korisnici mogu slanjem SMS poruke u vrednosti od 50 dinara uplatiti novac za decu bez roditeljskog staranja. Takođe, naši zaposleni će u toku decembra pripremiti lične poklone i uručiti ih mališanima u domovima za srpsku Novu godinu”, rekao je Haidner.

Pročitajte i:  Intel dobija 8.5 milijardi dolara za proširenje proizvodnih kapaciteta

Zahvaljujući Vipu, 43 dece u Banji Koviljači sada uživa u četiri dnevna boravka koja su kompletno opremljena novim nameštajem, tepisima, zavesama, kompjuterima i TV i video opremom. Pored Doma “Vera Blagojević”, Vip donaciju dobili su i domovi “Jefimija” iz Kruševca, “Hristina Markišić” iz Aleksinca, “Mladost” iz Kragujevca, “Stanko Paunović” iz Negotina i dom pri Centru za socijalni rad Ćuprija.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,