Vip: Godišnji rast broja korisnika 4,5 posto

Vip je tokom prvih devet meseci ove godine ostvario prihod od 18.6 milijardi dinara što je rast  od 4 posto u odnosu na isti period 2013. godine.

vip

Kako se navodi u saopštenju ove kompanije, do kraja septembra Vipu se pridužilo više od 2 miliona korisnika, 4,5 posto više u odnosu na isti period prošle godine, dok je tržišno učešće kompanije dostiglo 22 posto.

,,Vip je i dalje najveći grinfild investitor u Srbiji jer smo od novembra 2006. do sada u poslovanje uložili skoro 827 miliona evra, uključujući i iznos za kupovinu licence.

Naš strateški fokus ostaje na pružanju najboljeg korisničkog iskustva našim privatnim i poslovnim korisnicima što podrazumeva unapređenje mreže i kvalitet i brzinu prenosa podataka kao i inovativnu ponudu’’, izjavio je Andreas Graf, direktor/CFO Vip mobile.

Iz ove kompanije podsećaju i da je Vip mobile uložio više od 23 miliona evra u razvoj  i modernizaciju svoje mreže širom Srbije, te da je mrežna oprema modernizovana na 550 lokacija u 21 gradu kako bi se korisnicima obezbedilo bolje pokrivanje signalom i kvalitetnija usluga prenosa podataka.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,