Vip i Odbojkaški savez organizuju “Novi Sad Masters 2013”

Kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije  petu godinu za redom organizuju takmičenje u odbojci na pesku pod patronatom Evropske odbojkaške konferedacije (CEV).

Final match, Kaczmarek-Walkenhorst GER vs Hadrava-Kufa, R. CZE, 2012 CEV Beach Volleyball European Championship Masters in Novi Sad, Serbia, Sunday, July 08, 2012. (credit: Pedja Milosavljevic/thepedja@gmail.com/+381641260959),,Novi Sad Masters 2013’’ turnir će se održati od 16. do 20. Jula na novosadskoj plaži Štrand, koja će ugostiti najbolje muške ekipe starog kontinenta, koje će se boriti za plasman i poene na CEV i FIVB rang listi, kao i za novčane nagrade iz fonda ukupne vrednosti od čak 25.000 evra.

Za ovogodišnji turnir prijavilo se 74 ekipe iz 28 evropskih zemalja, a to su Austrija, Belgija, Belorusija, Bugarska, Kipar, Češka, Danska, Španija, Estonija, Finska, Francuska, Nemačka, Grčka, Mađarska, Izrael, Italija, Letonija, Holandija, Norveška, Poljska, Portugalija, Slovenija, Švajcarska, Slovačka, Švedska, Turska, Ukrajina i Srbija. Čast domaćina ove godine braniće četiri tima, i to Siniša Antonić/Slobodan Galešev, Nenad Simeunović/Nenad Tatić, Saša Surla/Đorđe Klašnić i Igor Tešić/Marko Nikolić.

Prvi put u istoriji odbojke na pesku, baš na Štrandu, 19. i 20. jula odigrava se CEV kontinentalni kup u kadetskoj konkurenciji – kvalifikacije za Olimpijske igre mladih. U konkurenciji kadetkinja nastupiće timovi Srbije, Švajcarske, Španije, Italije i Malte, a u konkurenciji kadeta predstavnici Srbije, Švajcarske, Španije i Italije.

Za najmlađe posetioce turnira uzrasta do 14 godine i ove godine biće organizovana Vip Beach Masters škola odbojke, koju će na zadovoljstvo mališana, ponovo voditi naš proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić.

Ulaz na sve turnire je besplatan, a dodatne informacije možete pronaći ovde.

 

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

One thought on “Vip i Odbojkaški savez organizuju “Novi Sad Masters 2013”

Comments are closed.