BIZIT plus

Vip mobile i Societe General potpisali ugovor o saradnji

Kompanija Vip mobile i Societe Generale banka Srbija (danas OTP banka Srbija) potpisale su danas sporazum o poslovnoj saradnji, sa željom da korisnicima ponude nove, inovativne proizvode koji spajaju finansijske usluge i mobilnu komunikaciju.

Prva zajednička promotivna ponuda usmerena je na segment mlađih klijenata obe kompanije, studente i mlade do 30 godina. Naime, klijenti Sosijete ženeral banke, uz besplatne FLUO i upola jeftinije FLUO Profi pakete, ako se istovremeno opredele za Mega, Giga ili Ultra tarifu iz Vipove ponude, dobijaju neograničen internet za Facebook i Twitter tokom šest meseci.

_ALX1716

Sporazum su potpisali Dejan Turk, generalni direktor kompanije Vip mobile i Frederik Kuen, generalni direktor i predsednik Izvršnog odbora Sosijete ženeral banke.

„Mi Vipove  korisnike na različite podstičemo da koriste savremene načine plaćanja i početak saradnje sa Sosijete ženeral bankom smatramo značajnim korakom u povezivanju bankarstva i telekomunikacija. Zajedno ćemo nastaviti da se trudimo da mladima do 30 godina približimo korišćenje finansijskih usluga putem mobilnih uređaja, jer je to način koji im je uvek dostupan, jednostavan, efikasan i bezbedan. Uz to, obe kompanije su prepoznate po izuzetnom korisničkom iskustvu, tako da verujem da će svi mladi koji se odluče za novi proizvod biti veoma zadovoljni“, rekao je generalni direktor kompanije Vip mobile, Dejan Turk, ovom prilikom.

_ALX1685

Frederik Kuen, generalni direktor i predsednik Izvršnog odbora Sosijete ženeral banke se takođe obratio medijima rečima: „Kada smo kreirali ponudu za mlade, osnovali smo Savetodavni omladinski tim (Youth Advisory Team) jer smo želeli da pitamo za mišljenje upravo one kojima je ta ponuda namenjena. Tako smo kreirali FLUO paket za studente koji je potpuno besplatan, a ipak sadrži sve ono što bi mladom čoveku bilo potrebno, kao i FLUO Profi, paket za mlade koji su tek počeli da zarađuju, koji preuzimaju određenu odgovornost u finansijskom smislu, ali će kod nas prve godine plaćati samo polovinu redovne cene. Vip mobile nam je pomogao da ponudu dodatno obogatimo korišćenjem Facebook-a i Twitter-a.“

Facebook komentari: