Vip mobile ima 17,4 posto tržišta

Vip mobile, najmlađi mobilni operater u Srbiji, sada ima tržišni udeo od 17,4 posto.

PCPress.rs ImageOvo je podatak iz zvaničnog saopštenja koji se odnosi na poslovne rezultate ove kompanije. Tokom prvih devet meseci 2012. godine prihodi kompanije su porasli za 24% na 13.2 milijardi dinara, a dobit pre kamate, poreza i amortizacije iznosi 4 milijardi dinara.

Prihodi su tokom trećeg kvartala 2012. godine porasli za 23 posto u odnosu na isti period prošle godine i iznose 4.9 milijardi dinara.

Vip je krajem septembra imao 1.818.979 korisnika, što je povećanje od 14.5% u odnosu na isti period prošle godine,  a ukupni tržišni udeo sada iznosi 17.4procenata.

„Stabilan rast kompanije rezultat je kontinuiranog priliva novih korisnika pogotovo u postpejd segmentu, što ukazuje da privatni i poslovni korisnici prepoznaju pogodnosti k

 

oje im nude naši postpejd paketi u vreme recesije. Ovakvo poverenje korisnika nas motiviše da  sa svakom novom promocijom kreiramo konkurentnu ponudu koja će doneti još više vrednosti korisnicima i da stalno unapređujemo našu mrežnu tehnologiju.”, rekao je Andreas Graf, direktor u Vip mobile.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  EU razmišlja da ublaži pravila spajanja telekomunikacionih kompanija
SBB

Tagovi: , ,