ERP 2024

Popusti za prelazak na novi SQL

AB Soft Informacioni sistem je u potpunosti razvijen Microsoft razvojnim alatima (MS Visual Studio) i koristi bazu podataka MS SQL server. Prve verzije aplikacija koristile su SQL Server 2000 i kompatibilnost aplikacija je očuvana do danas.

PCPress.rs ImageKako AB Soft u razvoju poslovnih aplikacija prati najnovije tehnologije, razvoj aplikacija se kretao u skladu sa razvojem platforme na kojoj aplikacije rade.

Razvojni alat je sve više MS Visual Studio 2010 a baza podataka SQL2008R2/SQL2012. Preporučeni operativni sistem za server je Windows Server 2008R2 a za radne stanice Windows 7 Professional.

Razvoj svih novih aplikacija podrazumeva postojanje MS SQL 2008 ili novijeg.

Takođe sve optimizacije rada postojećih aplikacija odnose se na novu generaciju SQL Servera. U tom pogledu korisnici SQL Servera 2000 neće primetiti nikakva poboljšanja.

Preporuka AB Soft-a korisnicima SQL Servera 2000 je prelazak na noviju platformu kako bi dobili dodatne funkcionalnosti i poboljšanje performansi AB Soft Informacionog sistema.

Za sve svoje korisnike, AB Soft je u saradnji sa lokalnom kancelarijom Microsofta, obezbedio SPECIJALNE popuste za prelazak na novi SQL.

Pročitajte i:  Microsoft ulaže 4 milijarde evra u Francusku

Akcija traje do kraja januara 2013.godine

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,