ePlaneta

Vip mobile: Jedinstvene pripejd pogodnosti

vip-mobile_logoSvi novi i postojeći Vip pripejd korisnici će od sutra moći da biraju između tri atraktivne tarifne opcije: besplatno u mreži, besplatni SMS i priča u pola cene. Pogodnosti važe posle dopune od najmanje 200 dinara.

Tarifna opcija Besplatno u mreži omogućava da korisnici dobiju besplatne razgovore, SMS i MMS poruke u Vip mreži u ukupnom iznosu od 1.000 dinara. Novi pripejd korisnici automatski dobijaju ovu opciju.

Tarifna opcija Besplatni SMS korisnicima daje 1.000 besplatnih SMS poruka prema svim nacionalnim mrežama, dok tarifna opcija Priča u pola cene donosi 50% popusta na cenu minuta prema svim nacionalnim mrežama, tako da umesto 5,9 dinara/min, korisnik plaća 2,95 dinara/min (plus porez).

Kako bi odabrao željenu tarifnu opciju korisnik samo treba da pošalje besplatnu SMS poruku na 12341 ili da pozove korisnički servis na 060/1234 i da izvrši dopunu u iznosu od 200 dinara ili više. Pogodnosti važe 7 dana i automatski se produžavaju nakon nove dopune od 200 ili više dinara.

Korisnik može da promeni tarifnu opciju kada god to poželi i koliko god puta to želi, a promena je besplatna. Sve navedene pogodnosti važe u nacionalnom saobraćaju i ne obuhvataju usluge sa dodatnom vrednošću i roming.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Yettel Sve – objedinjena ponuda za mobilnu telefoniju, kućni internet i TV
SBB

Tagovi: , , ,