BIZIT plus

Vip mobile omogućio besplatnu komunikaciju svojim korisnicima

Svi smo svesni rapidnih promena koje je pandemija koronavirusa donela u našu svakodnevicu. U Srbiji je uvedeno vanredno stanje, zabranjuje se kretanje osobama starijim od 65 godina, prodavnice rade kraće i slabije su snabdevene…sve to donosi velike promene u svakodnevnoj komunikaciji, na koje operateri moraju da odreaguju. Jedan od prvih u tom smislu jeste Vip mobile.

PCPress.rs Image

Besplatan tarifni dodatak „Net za chat“ za korisnike Vip mobile

Korisnici Vip mobile od danas će moći da aktiviraju „Net Chat“, dodatak za besplatno korišćenje aplikacija Facebook, Viber, Facebook messenger i Whatsapp. Aktiviranje se vrši na veoma jednostavan način. Kako bi tokom narednih 30 dana ostali u kontaktu sa njima dragim ljudima, dovoljno je da pošalju besplatnu poruku sa tekstom DA na 123470.

PCPress.rs Image

Ovaj dodatak namenjen je svim rezidencijalnim korisnicima. Uključuje besplatno telefoniranje i razmenu poruka putem Vibera, surf u okviru Facebooka i dopisivanje na Facebook messenger-u i WhatsApp aplikaciji, a nakon isteka od 30 dana, korisnici će moći ponovo da ga aktiviraju.

Eto idealnog načina da korisnici Vip mobile mreže na pristupačan način održavaju komunikaciju sa najmilijima i najbližima. Redakcija PC Press-a pozdravlja ovaj potez i nada se da će i drugi operateri poći istim putem.

Facebook komentari: