PC Press Studio

Vip obezbedio povoljniji roming u Crnoj Gori i Evropi ovog leta

Vipovi pripejd i postpejd korisnici koji svoj odmor provode u Crnoj Gori mogu da ostvare uštedu čak i do 80% u odnosu na standardne roming cene. 

MNP-Inner

U okviru letnje roming promocije, do kraja avgusta,  pozivi prema bilo kojoj mobilnoj ili fiksnoj mreži u  Srbiji i Crnoj Gori su 19.9 dinara po minutu razgovora. Cena dolaznih poziva po minutu je 15.9 dinara, koliko iznosi i slanje jedne SMS poruke. Korisnici mogu surfovati po specijalnoj ceni od 0,159 dinara po kilobajtu. Promotivne cene važe ukoliko se korisnik nalazi na crnogorskoj T-mobile mreži kada je u romingu u Crnoj Gori. Uspostava veze u okviru ove promocije za odlazne pozive se naplaćuje 7.9 dinara. Sve cene su prikazane sa PDV-om.

Ušteda u Evropi uz letnje roming pakete

Za korisnike koji leto provode u nekoj od evropskih zemalja, do kraja avgusta na raspolaganju su četiri roming paketa sa kombinacijom minuta, SMS i megabajta čija je promotivna cena do 30% niža u odnosu na standardnu ponudu. Kupovinom ovih paketa, korisnici ostvaruju i do 60% uštede troškova, u odnosu na standardne cene saobraćaja u romingu.
Paket ,,Euro Roming SMS 50’’ sadrži 50 besplatnih SMS poruka, po ceni od 590 dinara.
Paket ,,Euro pozivi 10’’ sadrži 10 besplatnih roming minuta,  po ceni od 390 dinara.
Paket ,,Euro mix’’, sadrži 20 besplatnih roming minuta, 20 SMS i 5 MB po ceni od 990 dinara. Paket ,,Euro Roming 30’’ sadrži 30 roming minuta, po ceni od 1090 dinara.  

Paketi se aktiviraju slanjem SMS poruke koja je besplatna dok je korisnik u Srbiji, posetom Vip prodajnog mesta ili pozivom korisničkog servisa. Minuti u okviru roming paketa mogu da se koriste za pozive prema svim brojevima u posećenoj zemlji i Srbiji, ka svim ostalim zemljama i operaterima, kao i za dolazne roming pozive iz bilo koje destinacije. Paketi važe u preporučenim mrežama širom Evrope, 7 dana od dana aktivacije.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,

2 thoughts on “Vip obezbedio povoljniji roming u Crnoj Gori i Evropi ovog leta

Comments are closed.