Vivaldi browser sa igrom Vivaldia

Browser zasnovan na Chromium-u Vivaldi, sada dolazi sa ugrađenom igrom zvanom Vivaldia, retro side-scrollerom postavljenim u ciberpunk univerzum. Igra je dostupna u verziji 3.4 browsera, a može se igrati i na mreži i van nje, na Windowsima, Maku, Linuxu i Androidu.

PCPress.rs Image

Vivaldia je dostupna za WindoWs, Mac, Linux i Android

Do njega možete doći tako što ćete posetiti “vivaldi://game” pomoću Vivaldijevog address bara, ali može mu se pristupiti i putem linka na početnoj stranici browsera na računaru i Android-u. Vivalia ima vrlo sličan obrazac kao čuvena Dinosaur igra Google Chrome-a, kojoj se može pristupiti kad god browser ne može da se poveže na Internet.

Razlika je u tome što se Vivaldia ne pojavljuje automatski kada ne možete da se povežete sa Internetom, a sadrži i detaljniju grafiku, kao i neprijatelje na koje možete pucati (Vivaldi ima zasebnu igru koja se pojavljuje kada nema internet veze). Vivaldijevo izdanje 3.4 takođe dolazi sa nekoliko novih funkcija browsera, uključujući podesive context menije i opciju za podešavanje stranica da se automatski ponovo učitavaju. Možete ga preuzeti direktno sa web lokacije Vivaldija ili sa Android sa Google Play prodavnice.

Izvor: Theverge

Facebook komentari: