ERP 2024

Vizio najavio 86-inčni 4K TV za svega 999 dolara

Više nije istina da morate prodati bubreg da biste kupili veliki 4K TV za dnevnu sobu, pošto cene televizora nastavljaju da padaju. Vizio je upravo najavio novi 86-inčni 4K pametni televizor koji košta samo 999 dolara.

PCPress.rs Image

Ozbiljna serija funkcija, bar na papiru

Prva stvar koju vredi pomenuti o najnovijem članu Vizio linije 4K televizora je njegova veličina. Sledeći najveći model je 75 inča i to je već dovoljno veliko da apsolutno preuzme većinu prostora. Ovo će biti kao da imate bilbord na Tajms skveru u vašoj dnevnoj sobi. To nije loše, posebno za ljubitelje kućnog bioskopa.

Još ne znamo kako će ovaj set izgledati u akciji, ali nudi ozbiljnu seriju funkcija. Vizio kaže da se „može pohvaliti istim moćnim kvalitetom slike kao i njegovi prethodnici“, zahvaljujući uključivanju Dolby Vision HDR i HDR10+. Kompanija takođe obećava da TV može da pokreće igre pri 120 fps kada pređete na 1080p. Nadamo se da će proizvod moći da potvrdi ovu tvrdnju. Ostale karakteristike uključuju dvopojasnu Wi-Fi 6 vezu i DTS:X audio.

Valmart je prošlog meseca pristao da kupi Vizio za 23 milijarde dolara, iako se ugovor još suočava sa odobrenjem regulatora. 86-inčni 4K TV zvanično će se naći u prodaji 29. aprila i kod fizičkih i e-prodavaca.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *