BIZIT plus

Walmart: Novi način isporuke u kojem se namirnice pakuju direktno u frižider

Isporuka namirnica na kućnu adresu je rešenje mnogih problema za one koji nemaju mnogo slobodnog vremena, ali nije uvek zgodno da isporučena roba, a posebno ona koja se lako kvari, dugo stoji ispred vrata. Walmart ima rešenje i za taj problem, a u obliku nove usluge isporuke namirnica.

PCPress.rs Image

Naime, radi se o novom servisu InHome Delivery koji će namirnice isporučivati direktno u frižider, a ideja je da se roba naručuje preko prilagođene aplikacije, da bi ih zaposleni, koji u kompaniji radi bar godinu dana, donosio do mesta koje je namenjeno za skladištenje. Detalji o sigurnosnom sistemu koji će se u tom procesu koristiti još uvek nisu objavljeni, a iz Walmart-a je moglo da se čuje da će se koristiti pametni sistem za otključavanje kako bi zaposleni mogao da uđe u dom korisnika, te nosiva sigurnosna kamera. Sistem će korisnicima pružati mogućnost da kontrolišu vreme ulaska, te isporuku prate sa udaljenosti.

PCPress.rs Image

Novi projekat je Walmart-ov odgovor na Key servis koji je kompanija Amazon lansirala 2018. godine, a koji zaposlenima omogućava da paket ostave u kući korisnika kako bi se sprečile potencijalne krađe. InHome servis bi trebalo da postane dostupan na jesen.

Pročitajte i:  Amazon će investirati 1,3 milijarde dolara u Francusku

Izvor: Engadget

Facebook komentari: