WebTop50 – 2012

Ima li života van Facebook-a? Autori brojnih Web prezentacija veruju da ima, pa i domaći Internet iz godine u godinu raste, kako brojem sajtova, tako i njihovim kvalitetom. Došlo je vreme da po šesnaesti put izaberemo 50 najboljih sajtova, dajući reč i našim čitaocima*

Blog

PCPress-WebTop50-2012www.mooshema.com

Pitko štivo o zdravom životu, telu i duhu upakovano u priče iz svakodnevice svrstalo je blog www.mooshema.com u vrh naše ovogodišnje liste. Koristan sadržaj koji piše Moo odlično je razvrstan po kategorijama i spakovan u prijatnu vizuelnu celinu.


www.draganvaragic.com

Jedan od najuticajnijih blogova u oblasti e-poslovanja nalazi se na adresi www.draganvaragic.com. Blog postoji od 2005. godine, a njegov autor obrađuje i teme koje se odnose na e‑marketing i odnose sa javnošću. Iz mnoštva ga izdvaja postojanje engleske, sadržinski različite verzije bloga.

www.mahlat.rs

Autorka ovog bloga kaže da stoji iza svega što napiše, a taj stav prepoznaje se u svim tekstovima objavljenim na sajtu www.mahlat.rs. Teme o kojima piše su prilično brojne, ali ih Mahlat obrađuje na sebi svojstven način; nećete ostati ravnodušni.

Pročitajte i:  Konkurs: Priključi se i postani deo PC Press tima!

www.minjina-kuhinjica.com

Počelo je sa receptima na regionalnom kulinarskom sajtu, a rezultiralo jednim od najboljih domaćih blogova. Autorka bloga www.minjina-kuhinjica.com sa posetiocima deli svoje recepte i kulinarske tajne još od 2007. godine, a zajednica okupljena na forumu koji je integrisan u ovaj blog svakodnevno raste.

www.tangosix.rs

Verovatno ne postoji domaća internet lokacija na kojoj možete saznati više o vazduzoplovstvu od bloga www.tangosix.rs. Blog je redovno ažuriran tekstovima iz oblasti generalne i vojne avijacije, padobranstvu, a pravo je mesto i za sve one koji žele da se informišu o aeromitinzima.

Sledeća strana -> Posebna priznanja


* – Napomena: nakon pobednika u kategoriji, sajtovi su prikazani abecednim redosledom

WebTop50-2012

Pogledajte i: IP kamere i video nadzor tehnologija – Videonadzor.Net
Facebook komentari:
SBB Solutions

PC Press - konkurs
Tagovi: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

10 thoughts on “WebTop50 – 2012

Comments are closed.