BIZIT plus

WhatsApp vesti nedelje: brz pristup pozivima pomoću prečice za omiljene kontakte

Ako ste propustili priče o najnovijim ažuriranjima WhatsApp beta za Android, iOS i Desktop, ovo je dobro vreme da se informišete zahvaljujući našem sažetku. 

PCPress.rs Image

Među sedam priča koje smo podelili, najbolja vest nedelje je o označavanju omiljenih kontakata

Sa ažuriranjem WhatsApp za iOS 24.2.75, WhatsApp uvodi dve nove funkcije za sve: mogućnost laganog kreiranja i uređivanja stikera i nove opcije formatiranja teksta.

Funkcija zaključavanja četa trenutno se razvija za buduće ažuriranje WhatsApp Web-a. Ova funkcija ima za cilj omogućavanje korisnicima da zaštite određene razgovore, premeštajući ih u drugi tab.

U članku o WhatsApp beta za Android 2.24.3.30 ažuriranju, najavili smo da WhatsApp radi na funkciji automatskog kreiranja izveštaja o nalogu. Ova funkcija je u razvoju i biće dostupna u budućem ažuriranju aplikacije.

Zahvaljujući najnovijem WhatsApp beta za iOS 24.3.10.70 ažuriranju, otkrili smo da WhatsApp radi na funkciji označavanja omiljenih kontakata radi lakšeg obavljanja poziva. Iako je ova funkcija trenutno u razvoju, verujemo da je to najbolja vest objavljena ove nedelje.

U članku o WhatsApp beta za Android 2.24.3.31 ažuriranju otkrili smo da WhatsApp radi na novoj funkciji za direktni pristup izveštajima kanala iz postavki aplikacije, za buduće ažuriranje aplikacije. Nažalost, ovo ažuriranje takođe uvodi problem sa zaključavanjem otiska prsta.

Pročitajte i:  WhatsApp donosi novo ažuriranje u vezi pinovanja poruka 

Problem koji je uveden u WhatsApp beta za Android 2.24.3.31 ažuriranju delimično je rešen u WhatsApp beta za Android 2.24.3.34 ažuriranju. Međutim, potrebno je dodatno ažuriranje da bi se došlo do definitivnog rešenja.

WhatsApp donosi alat za kreiranje stikera u njihovu Windows nativnu aplikaciju, omogućavajući korisnicima lako pretvaranje slika u stikere.

Izvor: Wabetainfo

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: