BIZIT plus

Windows 10 Pro – Snaga poslovne primene

Što se desi kod kuće, ostaje kod kuće. Windows 10 Home napravio je pravu malu revoluciju novim mogućnostima, ali i mnogo širom dostupnošću koju je velikodušno obezbedio Microsoft. Uz sve dobre osobine, Windows 10 Home nije prilagođen poslovnim primenama. Da biste i na poslu imali nove mogućnosti, uz pojačanu bezbednost i ispunjavanje ostalih zahteva koje pred vas stavljaju svakodnevni zadaci, treba da izaberete Windows 10 Pro.

PCPress.rs Image

Porefesionalna verzija Windows 10 operativnog sistema je napravljena tako da izađe u susret poslovnim zahtevima, uz robusne karakteristike koje ne dolaze u potrošačkoj verziji. Samo ovde možete naći jedinstvene karakteristike koje omogućavaju vašem timu da funkcioniše na višem nivou, kroz veći stepen saradnje i daleko sigurnije. Koristićete isti Windows na koji se svakodnevno oslanjaju kompanije iz grupe Fortune 50.PCPress.rs Image Pre nego što zadovoljno odgovorite da Home verzija potpuno zadovoljava i vaše poslovne potrebe, osvrnimo se na činjenice da je ova verzija ranjiva već samim svojim ograničenjima zbog kojih ne može da bude deo kompanijskog sistema. Iako Home verzija ima neke osnovne vidove povezivanja u kućnu mrežu (HomeGroup) pa čak i radne grupe (Workgroup), sigurnosni mehanizmi ovih umrežavanja nisu dovoljni za ozbiljniju poslovnu primenu.

Microsoft Windows 10 Pro donosi sigurnost korporativnog nivoa za preduzeća svih veličina. Microsoftov sveobuhvatni pristup, od pridruživanja lokalnom domenu ili Azure Active Directory sistemu aktivnog direktorija koji precizno definiše prava pristupa svim povezanim resursima i štiti od nedozvoljenog pristupa, do enkripcije podataka koja štiti od fizičke krađe računara, pomaže u zaštiti vaše organizacije od svih, pa i najopasnijih sigurnosnih pretnji.PCPress.rs Image

Upravljanje spremno za rad u oblaku

Pre desetak godina, vaš IT tim je verovatno upravljao serverom koji je nalazio u serverskoj sobi. Izmeštanje IT resursa iziskivalo je i nove softverske alate na klijentskoj strani, a Windows 10 Pro je napravljen tako da u potpunosti iskoristi savremeni svet baziran na oblaku. Sada možete imati fajlove, podešavanja i aplikacije iz Windows prodavnice, sinhronizovane i ažurne na svim vašim uređajima. Mobilnost i fleksibilnost su postali važniji nego ikad. Zbog toga vam Windows 10 omogućava da raditi kako želite, gde želite, bez ikakvih kompromisa. Opcijom daljinskog desktop‑a, možete da pristupate svom poslovnom Windows 10 Pro računaru, i to gotovo s bilo kog uređaja i sa bilo kog mesta na svetu. Možete jednostavno pretraživati, pristupati i čuvati svoje fajlove na OneDrive for Business sa bilo kog uređaja ili browser‑a. Možete raditi i kad ste van mreže, a vaši fajlovi će se automatski ažurirati čim se povežete nazad na mrežu tako da ćete na svim uređajima uvek imati pristup ažurnim verzijama dokumenata.PCPress.rs Image

Uz Office 365…

Zajednički rad je jednostavan kada koristite Office 365 na svim Windows 10 uređajima. Možete da radite zajedno na istoj prezentaciji na sastanku preko aplikacije Skype za posao i da sačuvati svoje ažurirane dokumente na OneDrive for Business ili SharePoint Online. Saradnici mogu dodati svoje promene ili primedbe, a ažurirani dokument se sinhronizuje na sve uređaje tako da čitav tim radi na istoj verziji. Pri tome, možete da birate između različitih načina kako želite da obavite posao, uključujući glas, dodir, olovku i, da ne zaboravimo, tastaturu. Sve opcije upravljanja postoje i u Pro verziji. Poslovnim korisnicima na raspolaganju su i posebna prodavnica aplikacija Windows Store for Business, te ubrzana isporuka sigurnosnih unapređenja Windows Update for Business, uz zadržavanje prava da ažuriranja odložite za vreme kad vam to više odgovara, ili čak da zaobiđete neka ažuriranja koja se ne odražavaju povoljno na neke od aplikacija koje koristite.

PCPress.rs ImageMicrosoft Windows 10 Pro nudi i Hyper‑V virtuelizaciju za specifične potrebe ili korišćenje starijih, tzv. legacy aplikacija. Ako još uvek koristite starije Web aplikacije tu je i Enterprise Mode Internet Explorer, a uz opciju Assigned Access, mobilnim uređajima (tabletima i pametnim telefonima) može se dodeliti mogućnost izvršavanja samo jedne aplikacije ako to okolnosti zahtevaju.

Preuzmite tekst o Windows 10 Pro u celosti u PDF formatu

Ukoliko više volite da čitate tekstove na mobilnim uređajima, ceo tekst je dostupan i u digitalnoj čitaonici, a našu aplikaciju možete preuzeti za Android i iOS uređaje.

Kliknite ovde i iskoristite popust od 4000 dinara za kupovinu Windows 10 Pro računara u Gigatron prodavnicama

Facebook komentari: