BIZIT plus

WMF: Suzana Vasiljević o saradnji sa predsednikom Vučićem

Ostala su još dva dana do početka 11. Weekend media Festivala koji će se održati u Tvornici duhana u Rovinju od 20. do 23. avgusta. Ovaj festival jedan je od najvećih događaja u jugoistočnoj Evropi u oblasti medijske industrije. Ovu godinu obeležiće nove dvorane, formati, kao i zanimljivi predavači koji će na brojnim panelima inspirisati preko pet hiljada učesnika.

Među brojnim panelima ističe se West Wing – kako savetovati predsednika. Učesnici će ovom prilikom saznati sa kojim izazovima se susreću savetnici premijera i predsednika iz regiona. Sloveniju će predstavljati Stojan Pelko, bivši savetnik Samuela Žbogara, dok će o saradnji sa predsednikom Aleksandrom Vučićem govoriti njegova dugogodišnja saradnica za medije Suzana Vasiljević.

PCPress.rs Image

Takođe, u direktnom razgovoru, One on one, sa fudbalskim selektorom Zlatkom Delićem, biće reči o nepoznatim detaljima sa Svetskog Prvenstva u Rusiji i  velikom uspehu hrvatske reprezentacije.

Deo programa biće posvećen partnerima festivala iz Francuske i Nemačke. Oni će predstaviti najbolje marketinške, medijske i poslovne prakse. Kristina Amtman i Elza Kombi predstavljaće televizijski kanal Arte, gde će učesnike upoznati sa jednim od pionira digitalnih medija na području kulture i informacija koji je izašao izvan nacionalnih okvira.

Pročitajte i:  Weekend.17 u septembru će u Rovinju ugostiti AI Weekend!

Francuski stručnjak za sigurnost i osnivač  Qwanta, Erik Leandri, objasniće  kako funkcioniše prvi pretraživač koji štiti prava korisnika, dok će vodeća škola animacije Gobelins otkriti tajnu uspeha francuske animacije zaslužne za animirane filmove poput Asteriksa.

Facebook komentari: