X je objavio alat za pretragu poslova

Ipak, korisnicima će biti potrebna treća strana da završe prijavu.

PCPress.rs Image

Platforma je nedavno ažurirala svoju politiku privatnosti

Alat za pretragu poslova sličan LinkedIn-u, na kojem je X eksperimentisao, sada je dostupan. Beta verzija funkcije lansirana je u avgustu za verifikovane korisnike. Sada je dostupna verzija za veb za sve koji koriste X platformu. Kompanija „uskoro“ najavljuje dostupnost za iOS i Android platforme.

Izgleda da je funkcija pretrage poslova već popunjena otvorenim pozicijama u raznim tehnološkim kompanijama, uključujući one koje vodi Elon Musk. Navedene su pozicije za kompanije poput SpaceX-a, Tesle, Neuralink-a, X-a i Musk-ovog najnovijeg startup-a, X.ai.

Elon Musk je prethodno obećao da će napraviti konkurenciju LinkedIn-u. To trenutno izgleda veoma realno. Korisnici mogu da pretražuju oglase za poslove i čitaju njihove opise. Međutim kada budu želeli da se prijave, biće presmereni na veb stranice trećih kompanija, čak i ako se prijavljuju za poslove u samoj kompaniji X. Takođe, spominje se testiranje opcije “kartica poslova”. Na taj način će pojedinačni oglasi biti lakše podeljeni na platformi.

Pročitajte i:  X blokira pretrage Taylor Swift... jedva 

Postoje znaci da platforma ima ambicioznije planove za svoju “aplikaciju za sve“. Platforma je nedavno ažurirala svoju politiku privatnosti. Ova izmena politike privatnosti omogućuje platformi prikupljanje informacija o radnom iskustvu korisnika kako bi koristila te podatke za preporuke za posao.

Sve ovo sugeriše da platforma razvija naprednije funkcije i alate za traženje poslova u budućnosti.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,