Xiaomi kao Lidl – redovi u nedogled

Uz brojne posetioce koji su čekali u redu da bi kupili Xiaomi proizvode uz velike popuste, vrata prvog Mi Store u Srbiji zvanično su otvorena u petak, 15.03. u Ušće Shopping centru. Otvaranju je prisustvovao veliki broj zvanica, poslovnih partnera, medija, ali i poznatih ličnosti.

PCPress.rs Image

Povodom otvaranja, Xiaomi je pripremio velike popuste i akcije, pa su tako svi koji su čekali u redu od ranog jutra bili u prilici da kupe željene mobilne telefone ili kućne uređaje sa čak do 40% popusta, dok je prvi u redu bio u prilici da kupi bilo koji mobilni telefon po ceni od 1 dinar.

PCPress.rs Image

U ekskluzivnom prostoru na drugom spratu Ušće Shopping centra, svi zainteresovani mogu da pogledaju čitav prodajni protfolio kompanije Xiaomi koji se po ponudi ne razlikuje od onoga što kupci mogu da pronađu u radnjama u Parizu, Beču, Londonu i drugim gradovima. Tu su pre svega mobilni telefoni po kojima je Xiaomi najpoznatiji, ali i drugi proizvodi poput pametnih usisivača, osveživača vazduha, bluetooth ketlera, igračaka i električnih skutera.

Pročitajte i:  Redmi Note 13 serija donosi veoma dobre poklone

PCPress.rs Image

Nakon sečenja trake koja je simbolično objavila otvaranje radnje, direktor kompanije PC Centar, Darko Gajić, distributera proizvoda kompanije Xiaomi za teritoriju Srbije, pozvao je okupljene da uđu u zvanično otvorenu prodavnicu i razgledaju proizvode. Otvaranju prodavnice prisustvovala je i delegacija kompanije Xiaomi.

PCPress.rs Image

Prodavnica se nalazi u UŠĆE Shopping centru, na drugom spratu i radi svakog dana, kao i vikendom od 10 do 22h. Kompletnu ponudu možete pogledati i na zvaničnom lokalnom Xiaomi sajtu.

PCPress.rs Image

Facebook komentari: