BIZIT plus

Zaboravite na sve probleme u mreži

Kompanija Linkom-PC iz Beograda podigla je usluge održavanja i podrške za Cisco opremu na viši nivo. Usluge održavanja se sada odnose kako na nove uređaje koji su u garantnom roku, tako i na uređaje van garantnog roka, kao i na uređaje koje više nije moguće poručiti ili kupiti (tzv. End of Sale prozvode).

ciscoU ponudi je nekoliko fleksibilnih paketa usluga održavanja. Možete izabrati rešenja koja su bazirana na održavanju i podršci proizvođača, rešenja koja čine dopunu na ponude održavanja proizvođača, ili rešenja koja su potpuno nezavisna od podrške proizvođača. Ovakav izbor obezbeđuje izuzetan nivo podrške i nudi pokrivenost za većinu proizvoda u vašoj mrežnoj infrastrukturi. Rešenja se mogu prilagoditi različitim industrijskim segmentima i budžetskim zahtevima, a posebno primamljivo deluje opcija isporuke zamenskog uređaja na lokaciju korisnika u roku od četiri sata.

“Kupci i korisnici nas već prepoznaju kao kompaniju koja može da ponudi Cisco opremu i podršku brže nego druge kompanije, za manje novca, i bez skrivenih troškova”, kaže Miodrag Ilić, direktor Linkom-PC-a. “Sa ovako prilagodljivim paketima za održavanje Cisco mrežne opreme, možete da zaboravite na sve probleme u mreži.”

Pročitajte i:  Cisco otpušta hiljade zaposlenih

Linkom-PC je Cisco Select Partner i može da ponudi sve pakete Cisco SMARTnet® održavanja, kao i sve vrste dopune i nadogradnje SMARTnet® paketa. U svom radu Linkom-PC posvećen je malim i srednjim preduzećima, ali i svim ostalim zainteresovanim kompanijama i organizacijama kojima je potrebna pomoć u rešavanju najsloženijih mrežnih problema.

 

Facebook komentari: