Top50 Glas publike

Zajednička ponuda Mobi Banke i Telenora – „Sjajan spoj“

Telenor i Mobi Banka pokrenuli su zajedničku platformu „Sjajan spoj“, koja će omogućiti posebne pogodnosti zajedničkim klijentima – uz veće uštede i još više saobraćaja.

PCPress.rs Image

Korisnicima je u okviru ponude na raspolaganju dodatni gigabajt besplatnog interneta, 50% popusta na održavanje tekućeg računa, ali i još povoljniji kurs u onlajn menjačnici Mobi Banke za iznose do 3.000 evra. „Sjajan spoj“ rezultat je još čvršće povezanosti Mobi Banke i Telenora i predstavlja nastavak veoma uspešne saradnje na projektu kupovine mobilnih uređaja na kredit, koja traje gotovo šest godina.

„Sjajan spoj“ mogu da aktiviraju svi korisnici koji ispunjavaju uslove u aplikaciji „Mobi banke“. Pored benefita, korisnici koji aktiviraju ovu ponudu potencijalno mogu da ostvare značajnu godišnju uštedu. Na primeru korisnika Progresiv računa, u pitanju je približna vrednost godišnje uštede veće od 65 evra. Više o ovoj kampanji, kao i o eventualnim novitetima, možete pročitati na internet stranici Banke.

PCPress.rs Image
Marija Popović, Mobi Banka

„Krediti za kupovinu mobilnih uređaja predstavljaju okosnicu naše saradnje sa Telenorom, ali naša veza ovim projektom postaje još dinamičnija. Delimo viziju našeg zajedničkog vlasnika PPF grupe i uvereni smo će ovaj projekat biti uspešan kao i prvi, zahvaljujući kome smo kreditirali kupovinu više od pola miliona savremenih uređaja u iznosu većem od 160 miliona evra. Kredit za kupovinu uređaja na rate predstavlja neprocenjiv benefit za naše korisnike, građane Srbije, i veliki impuls razvoju digitalizacije u zemlji“, rekla je Marija Popović, predsednica Izvršnog odbora Mobi Banke.

Popović je dodala da se zahvaljuje i Narodnoj banci Srbije, koja prepoznaje inovativne bankarske proizvode i na taj način podstiče rast i razvoj celog tržišta u interesu svih građana, i to uz visok stepen zaštite korisnika finansijskih usluga.

PCPress.rs Image
Saša Filipović, Telenor

„Saradnja Telenora i Mobi Banke traje već nekoliko godina i pokazala se kao veoma uspešna. Banka je razvila niz inovativnih usluga na tržištu, poput plaćanja na broj mobilnog telefona ili imejl, transakcije na bankomatima bez korišćenja kartica i, jedna od poslednjih u nizu, plaćanje putem IPS QR koda. Očekujemo da će najnovija platforma Sjajan spoj dodatno unaprediti iskustvo naših zajedničkih korisnika“, kaže Saša Filipović, Izvršni Komercijalni direktor u Telenoru.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,