Zakrivljeni 21:9 UltraWide LG monitor stigao u Srbiju

Kompanija LG Electronics (LG) počela je sa prodajom zakrivljenog UltraWide monitora sa odnosom slike 21:9 (model 34UC97) u Srbiji. Prvi monitor na svetu koji ima zakrivljeni In-Plane Switching (IPS) ekran sa odnosom stranica 21:9 i dijagonalom 86,36 cm pruža izuzetan kvalitet slike, funkcionalnost i veliki izbor opcija za povezivanje.

LG 34UC97_Fotografija-3

Zahvaljujući IPS tehnologiji, zakrivljeni LG UltraWide monitor omogućava širok ugao gledanja i obezbeđuje jasnu sliku bez distorzije, iz svakog ugla. LED pozadinsko osvetljenje omogućava prikaz bogatih boja, jasnih detalja i izuzetan kontrast, dok Ultra Quad High Definition (UQHD) kvalitet slike sa 3440×1440 piksela, čini da filmovi i video igre istinski ožive.

LG 34UC97_Fotografija-4LG IPS 21:9 zakrivljeni UltraWide monitor kreiran je za potrebe profesionalnih korisnika, ali i za ljubitelje kvalitetne kućne zabave. Ovaj uređaj podržava extra screen real estate opciju, kao i fabričku kalibraciju, koja omogućava preciznost prikaza boja izvornog materijala, što je apsolutni imperativ za profesionalne fotografe i grafičke dizajnere.

Opcija 4-Screen Split omogućava jednostavno obavljanje više zadataka istovremeno, podelom ekrana na četiri dela, sa prikazom osam različitih odnosa stranica. Ovaj monitor opremljen je i sistemom zvučnika jačine 7W s MAXXAUDIO® sistemom poboljšanja zvuka koji emituje vrhunski zvuk u celom čujnom spektru.

Pročitajte i:  LG podiže svest o ugroženim životinjskim vrstama

LG 34UC97 monitor je dostupan na tržištu u Srbiji, po ceni od 169.990 din sa PDV-om.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,