BIZIT 2022

Godišnje SAP nagrade za EPS i NIS

Kompanija SAP, šestu godinu za redom, proglasila pobednike takmičenja SAP “Quality Awards 2014” za region Centralne i Istočne Evrope.

SAP Q.A.-02.2015-photo-Zdenek Sluka-0244

“Ove godine program SAP Quality Awards predstavlja nova pravila kada govorimo o kvalitetu u implementaciji projekata koji se odnose na novo poslovno okruženje i potrebe sve zahtevnijeg poslovanja.  Ponosni smo da možemo da objavimo da su na ovogodišnjem takmičenju dve nagrade dodeljene kompanijama iz Srbije: Elektroprivredi Srbije i kompaniji NIS.

Elektroprivreda Srbije (EPS) dobila je nagradu za izvrsnost u primeni inovativnih HANA rešenja čime je stekla pravo da projekat uđe u finalni izbor za projekat godine na EMEA regionu (Evropa, Srednji istok i Afrika), ovaj projekat ujedno je prvi projekat u regionu gde je implementirana SAP HANA. Od izuzetnog je značaja da je kompanija NIS dobila je srebrnu nagradu u kategoriji transformacija poslovanja (Business Transformation) za CRM7”, rekao je Vojislav Genić, direktor kompanija SAP za region Jugoistočne Evrope.

Pored dve nagrađene kompanije iz Srbije, nagrađene su i kompanije iz Bugarske, Poljske i Češke, u kategorijama: Business Transformation, HANA Innovation, Mobility Innovation i Rapid Delivery.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  NIS: Šta je CRM i zašto je toliko važan?
eFakture

Tagovi: , , ,