Zašto Facebook mora da promeni organizacionu strukturu?, Zvezdan Horvat, Adizes Institute | BIZIT2022

Segment posvećen sajberbezbednosti je otvorio Zvezdan Horvat, Profesionalni direktor, Adizes Institute Worldwide. Njegovo izuzetno interesantno predavanje je privuklo puno pažnje prisutnih, naročito zbog brojnih „insajderskih“ uvida u poslovanje jednod od najvećih giganata IT industrije koji je ovih dana u velikim problemima. Sve će vam biti jasno kada shvatite da je naziv prezentacije: „Zašto Facebook mora da promeni organizacionu strukturu?“

PCPress.rs Image

„Danas ste čuli da je Facebook, odnosno Meta, otpustio čak 11 hiljada ljudi! Želim da vam pokažem kako mentalno možeš ostati mala firma iako imaš 87 hiljada ljudi. Danas su stoga na 76 hiljada, ali se i dalje ponašaš kao neke naše male firme u mnogo čemu. Ovo što ću vam pričati je počelo da se dešava pre godinu dana, i ja sam tada prvi put napisao članak na ovu temu, tako da ovo nije nikakva sveža, niti naknadna pamet,“ rekao je gospodin Horvat, objašnjavajući prisutnima šta je to što valja, a šta je to što ne valja u najvećoj svetskoj društvenoj mreži i njenom biznisu.

Celokupno izlaganje Zvezdana Horvata možete pogledati na linku ispod kao i ostala predavanja i panele koji su se održali drugog dana BIZIT konferencije.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,