Završen prvi „IT days“ seminar na Ekonomskom fakultetu

Prvi seminar studenata o informacionim tehnologijama „IT days“, koji se održao na Ekonomskom fakultetu od 11. do 13.decembra, okupio je veliki broj studenata zainteresovanih da od stručnjaka saslušaju predavanja o promociji i marketingu putem društvenih mreža, o razvoju hardvera i softvera u Srbiji i o internet biznisu.

 DSC_6580

Seminaru su prisustvovali predavači i panelisti iz poslovnog života koji su kroz interaktivna predavanja raspravljali o IT sektoru u Srbiji, njegovom trenutnom stanju i izgledima za napredovanje.

 “Veoma nam je drago što smo okupili veliki broj mladih ljudi koji su pažljivo slušali prezentacije i aktivno učestvovali u diskusijama na različite teme. Kad na jednom mestu imate kvalitetne predavače i motivisane studente, uvereni ste da ste napravili dobru stvar i da će ovaj događaj postati tradicionalan”, rekao je Miloš Bekić, jedan od organizatora ovog događaja.

 Za vreme trajanja seminara studenti su imali prilike da razgovaraju sa osnivačima preduzeća koja su nastala na internetu (Ivan Minić), vlasnicima marketinških, konsultantskih i PR agencija (Ivan Ćosić, Dragana Đermanović, Ivan Rečević), IT stručnjacima (Slobodan Marković, Slobodan Vučković), blogerima, kao i predstavnicima kompanija koje se bave telekomunikacijama i razvojem hardvera i softvera poput Telenora, Nordeus-a, Microsoft-a, Strawberry-ja i SAP-a.

 Više informacija o programu i predavačima možete potražiti na www.itdays.me , zvaničnom sajtu seminara.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

One thought on “Završen prvi „IT days“ seminar na Ekonomskom fakultetu

  • 18. 12. 2013. at 14:33
    Permalink

    Kvalitetan seminar.

Comments are closed.