Top50 Glas publike

Završeno predlaganje kandidata za Top50 2022 izbor najboljih online stvari

Nominacije za Top50 izbor najboljih online stvari u 2022. godini su zatvorene! Zahvaljujemo se svima koji su izdvojili malo svog vremena da pošalju predloge i nominuju omiljene sajtove, naloge na društvenim mrežama i mobilne aplikacije! Sada prelazimo na sledeću etapu u izboru a to je glasanje za prvo Top50 priznanje – Nagrada publike!

Top50 2022

Nagrada publike je samo jedno od Top50 priznanja koje dodeljujemo. Jedinstveno je po tome što je od početka do kraja u rukama publike, koja prvo nominuje svoja omiljena onlajn mesta, zatim glasa za najboljeg, od deset koji su dobili najveći broj nominacija.

Kao i do sada, imaćete punih nedelju dana da glasate za svog favorita među deset ponuđenih kandidata. Pratite nas jer ćemo sve detalje oko načina glasanja i pravila da objavimo sutra, 11. januara, na našem sajtu i društvenim mrežama.

Što se tiče ostalih dobitnika, o njima se brine žiri sastavljen od članova redakcije PC Press, kao i stručnog žirija koji je ove godine u sastavu: Lea Stanković, Executive Director, Communis; Stefan Despotović, direktor PR Centra, NIS; Miroslav Varga, stručnjak za digitalni marketing; Barbara Milenković, Tiktokerka i Uroš Bogdanović, konsultant, radio-voditelj i specijalista za radio i zabavu.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Pratite online ceremoniju svečanog proglašenja Top50 2022 dobitnika!
SBB

Tagovi: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *