BIZIT plus

Zepter: Srbija bez granica

PCPress.rs ImageDanas je, u opštini Ub, zvanično startovao projekat „Srbija bez granica“, koji za cilj ima uvođenje besplatnog interneta u sve delove Srbije. Na ovaj način, stanovnici Srbije će imati onlajn informacije na raspolaganju u svakom trenutku, kao i mogućnost da budu u svakodnevnom kontaktu sa ostatkom sveta.

Kompanija Zepter je, u okviru ovog projekta, stanovnicima opštine Ub omogućila besplatnuwi-fi mrežu, i donirala 35 tablet računara najboljim srednjoškolcima.

Na manifestaciji su bili prisutni gospodin Darko Glišić – predsednik opštine Ub, zatim kanadski ambasador – njegova ekselencija gospodin Roman Vaščuk, gospodin Đorđe Rašić – generalni direktor kompanije Zepter International, gospodin Zoran Marković – generalni direktor kompanije „Zovi me“, koja je ovaj projekat pokrenula, kao i naša sportska legenda -gospodin Dragan Džajić.

Mrežu je u rad svečano pustio njegova ekselencija Roman Vaščuk, dok je računare srednjoškolcima uručio gospodin Đorđe Rašić. U svom obraćanju, gospodin Rašić je istakao svest kompanije Zepter o društvenoj odgovornosti, kao i generalnu posvećenost kompanije zdravlju i unapređenju života ljudi. U tom kontekstu, podrška tehnološkog napretka i ulaganja u mlade ljude je zapravo ulaganje u bolju budućnost, i gest koji je u skladu sa vizijom i filozofijom ove kompanije.

Zepter International je multinacionalna kompanija koja proizvodi, prodaje i distribuira ekskluzivne, visokokvalitetne proizvode, uglavnom putem direktne prodaje, kao i u sopstvenim prodajnim salonima. Poseduje 7 fabrika, posluje u 40 zemalja na 5 kontinenata i ima prodajnu mrežu od preko 130.000 prezentanata.

Kompanija Zepter je višestruki dobitnik priznanja u različitim oblastima: za lidersku poziciju u globalnoj trgovini, za tehnološki napredak, za pouzdanost, za poverenje kupaca u Zepter brend, za unapređenje zdravlja, za doprinos prosperitetu čovečanstva, kao i za pomoć bolnicama i pojedincima. Zepter proizvodi su više puta dobili nagrade za visok kvalitet, izvanredan dizajn i unapređenje zdravlja ljudi.

Inače, opština Ub je samo prva u nizu koja je dobila besptani internet. Sledeća na redu je, po planu, Valjevo, dok je ideja da u narednih godinu dana, čak 10 opština bude pokriveno na isti način.

Facebook komentari: