BIZIT plus

Zima uz HBO

HBO je sasvim dobar i legitiman način da izbegnete svakodnevnu politiku, dosadnu svakodnevicu, pa čak i plitko palamuđenje na društvenim mrežama. Na vodećoj premijum televizijskoj mreži u Srbiji očekuju nas TV premijere brojnih blokbastera, nove serije kao i nove sezone već renomiranih serija, kontroverzni dokumentarci, specijali i koncerti. Programski raspored i premijere za ovu zimu najavljani su nam u hotelu 88 Rooms…

Interstellar

 

U nizu decembarskih megapremijera gledaoce čekaju “Egzodus: Bogovi i kraljevi” Ridlija Skota (Exodus: Gods and Kings), “Čovek ptica” (Birdman), reditelja Alehandra Gonzalesa Injarita, sa Majklom Kitonom u glavnoj ulozi. Tu su i “Međuzvezdani” (Interstellar) – drama Kristofera Nolana, akcioni triler “Lusi” (Lucy), priča koja istražuje šta bi se desilo kad bi čovek koristio 100% kapaciteta mozga (umesto, kako često čujemo, samo 10%), “Egzotični hotel Marigold 2” (The Second Best Exotic Marigold Hotel), topao i uzbudljiv animirani film “Kod kuće” (Home) i mnogi drugi.

Od novih serija izdvajamo “Vinil” (Vinyl), izvršnih producenata Martina Skorsezea, Mika Džegera i Terensa Vintera, čija će premijera prve epizode biti istog dana u celom svetu (ponedeljak, 15. februar u 3.00h po lokalnom američkom vremenu, te istoga dana u udarnom terminu od 20.05h na HBO Adria). Tu su i nove sezone poznatih serija “Moderna porodica” (Modern Family S7), “Devojke” (Girls S5) i “Zajedništvo” (Togetherness S2).

Pročitajte i:  HBO Max uskoro menja ime u Evropi

Vinyl

Za ljubitelje dokumentaraca spremljen je “Kako smo preživeli The Police” (Can’t Stand Losing You: Surviving The Police), dokumentarna priča zasnovana na bestseleru bivšeg gitariste čuvene rok grupe “The Police” Endija Samersa – "One Train Later". Dokumentarac, uz retke snimke iz 60-tih godina, govori o razvoju, ali i raspadu benda "The Police", jednog od najvećih u istoriji rokenrola koji svoj nastanak duguje slučajnosti. “San Francisko 2.0” (San Francisco 2.0) preispituje invaziju tehnološke elite koja izaziva ekonomske podele i preokrete u San Francisku.

Od specijala, preporučujemo “Dodelu nagrada Evropske akademije za film 2015” (2015 European Film Awards) 19. decembra 18.30h, te “Dodelu Zlatnog globusa” (The 73rd Annual Golden Globe Awards) u direktnom prenosu 10. januara u 2.00h (ujutro). Ljubitelje koncerata svakako će zanimati “Kejti Peri: Svetska turneja Prizmatik” (Katy Perry: The Prismatic World Tour) ili zajednički poduhvat grupe U2 i HBO “Turneja Innocence + Experience: Koncert u Parizu” (U2 Innocence + Experience Tour Live in Paris).

Katy_Perry_Prismatic_World_Tour_01

Ako još (zbog materijalnog blagostanja, jel’te) ne uspevate da se pretplatite na HBO, podsetite se da najskuplja pretplata na HBO kod kablovskih operatera košta otprilike kao tri paklice cigareta ili kao jedna karta za “MaxFlexPlex” bioskope (dakle nema ljubljenja, sem ako se ne odreknete dvomesečne pretplate zarad posete bioskopu s omiljenom personom). Pretplate uključuju i servise HBO OD i HBO GO, uz koje sve ove sadržaje možete da gledate u bilo koje vreme, bilo kojim uređajem povezanim na internet. Uživajte…

Pročitajte i:  Nova TV serija inspirisana video igrom Fallout

Courtesy of HBO Adria

Facebook komentari: