Značajne opcije za iOS 12 tek 2019.

Apple sa svakom novom verzijom operativnog sistema donese i veliki broj značajnih promena, što ove godine možda neće biti slučaj, te, ako je verovati glasinama, značajne opcije za iOS 12 stižu tek 2019. godine.

PCPress.rs Image

Prema izveštajima, softverskom timu kompanije naloženo je da odloži neke velike promene u okviru iOS-a 12, te se fokusira na poboljšanje performansi i pouzdanosti nove verzije operativnog sistema. Neke od iOS 12 opcija, poput kompletnog osveženja Home stranice, odložene su tako za sledeću godinu, što bi trebalo da dovede do skoro potpunog uklanjanja grešaka, te više poboljšanja u okviru mobilne platforme.

Druge odložene opcije uključuju i poboljšano CarPlay iskustvo, unapređenu obradu fotografija, te opcija za deljenje sadržaja, kao i ažuriranu Mail aplikaciju. iOS 12 će i po objavljivanju doneti neka značajna poboljšanja, a na poljima proširene realnosti, te roditeljske kontrole, a opreznost povodom drugih opcija je logična, budući da se Apple već suočava sa brojnim problemima zbog grešaka u okviru mobilne platforme.

PCPress.rs Image

O dostupnosti, te vremenu objavljivanja određenih opcija u okviru nove verzije operativnog sistema se još uvek samo spekuliše, budući da se kompanija još uvek nije oglasila, te ponudila jasne informacije.

Pročitajte i:  Apple ponovo pregovara sa OpenAI o razvoju svog chatbota

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari: