Zoom menja ime aplikacije za čet i dodaje nekoliko novih funkcija

Pored novih funkcija koje će se takmičiti sa rivalima, platforma za video konferencije Zoom je objavila da sada preimenuje Zoom Chat u Zoom Team Chat kako bi poboljšala timski rad i saradnju.

PCPress.rs Image

Team Chat – moćno čvorište za saradnju

Platforma je rekla da je već uložila značajna ulaganja u mogućnosti Zoom Team Chat-a i da će predstaviti još više poboljšanja kasnije ovog meseca. „Naša sveobuhvatna platforma olakšava ljudima da se povežu na različitim mestima, prostorima i uređajima, tako korisnicima smanji posao. Centralno za uspeh naše platforme je naša uporna timska saradnja i centar za razmenu poruka“, saopštila je kompanija u blog postu. „Ranije smo ga zvali Zoom Chat. Od danas, zvanično ga preimenujemo u Zoom Team Chat, kako bismo uveli budućnost uporne razmene poruka i dodatno unapredili timski rad i saradnju“, dodaje se.

Kompanija je rekla da se Team Chat proteže dalje od trenutnih poruka. To je moćno čvorište za saradnju koje koristi 1:1 i grupna ćaskanja, kao i kanale za integraciju tokova rada, održavanje projekata na pravom putu i ​​povezivanje zainteresovanih strana. Team Chat objedinjuje razmenu poruka, deljenje fajlova, integracije trećih strana, video, glas i belu tablu na jednom mestu kako bi se pojednostavio način na koji sarađujete. Kada je potrebno da razgovor u četu prenesete na telefonski ili video poziv ili da podelite ideju preko table, to možete učiniti pritiskom na dugme direktno u Zoom Team Chat-u, saopštila je kompanija.

Pročitajte i:  Pogledi na Excel tabele

Pored toga, Team Chat je vredan spoljni komunikacioni alat. Pruža besprekorno i bezbedno iskustvo komunikacije za spoljne kontakte, uključujući konsultante, prodavce, klijente i još mnogo toga. Obaveštenje u okviru poruke za čet ili kanal „compose“, čak identifikuje kada je prisutan spoljni korisnik. „Takođe ćemo nastaviti da razvijamo druge oblasti našeg portfelja, kako bismo zadovoljili vaše trenutne i nove zahteve. Samo ove godine smo uveli tri nova proizvoda da bismo unapredili vizuelnu saradnju, poboljšali korisničko iskustvo i poboljšali kretanje prodaje“, navodi platforma.

Izvor: Digit.in

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: