Galaxy NX – kompaktni aparat sa podrškom za LTE | PC Press

Galaxy NX – kompaktni aparat sa podrškom za LTE

Kompanija Samsung Electronics nedavno je u Londonu predstavila GALAXY NX, prvi fotoaparat sa kompaktnim sistemom (CSC) koji ima mogućnost povezivanja putem 3G/4G LTE tehnologije.

img_main_1Ovaj aparat, prema navodima iz kompanije, predstavlja kombinaciju vrhunskih optičkih performansi sa mogućnostima povezivanja i čitavim spektrom aplikacija koje se baziraju na Android ekosistemu.

„GALAXY NX je odraz jedinstvenih potreba korisnika kojima je potrebno da prave profesionalne fotografije i da ih istog trenutka i u svakoj situaciji podele sa drugima. GALAXY NX je idealan izbor za sve one koji žele da se iskažu i da brzo, lako i u pokretu predstave uzbudljive trenutke koje čine njihov život“, izjavio je Mjang Sup Han, potpredsednik i direktor poslovne jedinice za poslovanje u oblasti digitalnog Imaging-a u kompaniji Samsung Electronics.

Aparat ima APS-C senzor od 20.3MP, napredni hibridni sistem auto-fokusa (AF), brzinu otvora blende od 1/6000 sekundi i fotografisanje od 8.6 kadrova u sekundi.

Sa softverske strane tu je Android 4.2 Jelly Bean. GALAXY NX poseduje više od 30 Smart Mode načina rada dopušta korisnicima da izaberu optimalna podešavanja za okruženje koje fotografišu


Asus


Manpower

Enjoy.ing

Twitter