BIZIT plus

10. Marketing Summit: METAVERSE – novo premijum iskustvo!

Jubilarno, 10. izdanje Marketing Summit-a održaće se 27. marta u Hayatt Regency Belgrade. Organizator događaja, InStore media, potrudio se da osigura jedinstveno, hibridno iskustvo za sve učesnike, ali i govornike i sponzore.

PCPress.rs Image

Naime, pored samog događaja koji će biti održan uživo, prisustvo učesnika i sponzora će „nastaviti da živi“ i nakon samog događaja, tokom cele godine, u Metaverse-u.

Pogodnosti ovog inovativnog digitalnog rešenja su to što će učesnici moći da gledaju prezentacije sa samog Summita, ali i veliki broj drugih koji će biti pripremljene posebno za doživljaj novog iskustva u Metaverse-u. Takođe, sponzori će imati interaktivne štandove i banere, na kojima će moći da predstave svoje brendove na najbolji mogući način.

Na 10. Marketing Summitu će se govoriti o kreativnosti u industriji, analiziraće se trendovi u FMCG sektoru, biće reči o marketingu u sportu, pozicioniranju brendova, o samoj teoriji marketinga, novim alatima u svetu marketinga kao i o neuromarketingu, dok će Bryan Roberts, keynote govornik, pokazati šta je prava vrednost brenda za kupce.

Više o konferenciji, dostupno je na linku www.marketing-summit.rs.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija