BIZIT 2022

21. TELFOR posvećen cloud tehnologijama

U Beogradu će se od 26. do 28. novembra održati telekomunikacioni forum TELFOR 2013.,a na njemu će biti predstavljena najnovija dostignuća u cloud tehnologijama.

TELFOR-2013Predsednik Upravnog odbora TELFOR-a  Đordje Paunović je rekao da će na skupu biti predstavljeno 270 prihvaćenih od 327 podnetih naučnih radova od 670 autora iz celog sveta. U izložbenom delu učestvovaće 15 kompanija, a 10 će imati komercijalne prezentacije. Biće organizovana i specijalna izložba o počecima telefonije u Srbiji.

Savetnica ministra spoljne i unutrašnje trgovine, prof dr. Irina Reljin, rekla je da će ove godine prvi put biti predstavjen autkompjuting, odnosno televizija budućnosti koja će biti zasnovana na cloud tehnologijama. Ministarstvo je završilo “Startegiju broadbanda” koja će od ponedeljka biti na javnoj raspravi, a sutra će biti predstavljena studija o Digitalnoj dividendi, dodala je ona.

Organizatori TELFOR-a su Društvo za telekomunikacije Beograd, Elektrotehniči fakultet Beograd i IEE Serbia i Montenegro u saradnji sa Telekomom, Vlatkomom i drugim kompanijama. TELFOR 2013. je podržalo Ministarstvo sloljne i unutrašnje trgovine i telekomuniakcija.

21. TELFOR održava se u Sava centru od 26 do 28. Novembra 2013. godine. Ulaz  je za sve posetioce besplatan.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,