4 moćna oružja za savršen Geek roštilj

Da. Svesni smo toga da je Prvi maj odavno prošao, ali to nije razlog da barem još malo razmišljamo o druženju sa prijateljima, u prirodi ili dvorištu uz dobro parče sa roštilja. Za većinu nas prva asocijacija na roštilj su ćevapi, pljeske, neka dobra roštilj kobasica i ceo arsenal alatki potrebnih za glavnog roštiljdžiju. Tom arsenalu, bilo da ste amater ili majstor roštilja od sad možete dodati i high-tech oružje. Predstavljamo vam ova 4 zanimljiva gedžeta.

4

1. Grillbot – moćni robo-čistač rešetke

Koliko puta vam se desilo da izvadite vaš roštilj posle nekog vremena i sa zaprepašćenjem prihvatite činjenicu da ga posle poslednje roštilj žurkle niste detaljno očistili. Ko će sad to da čisti? Pa, ima ko će!

Grillbot – simpatični elektronski čistač će odraditi sav ”masan” posao umesto vas i pre i posle roštiljanja. Samo uključite trostruki motor ovog autonomnog robota gladnog prljavštine i masnoće i stavite na spoljni deo rešetke roštilja. Grillbot ima ugrađen i LCD alarm i tajmer, tako da ga možete u potpunosti ostaviti samog da čistui sve dok se rešetka ne zasija ili mu se ne isprazne baterije. Naravno, skinite ga pre paljenja vatre.

Ovaj simpatični gedžet se može naći u crnoj, narandžastoj, crvenoj i plavoj boji sa opcijama za različite vrste rešetki (mesingane ili čelične).

Cena: 129.95 USD

2. iGrill2 – High Tech termometar

Kada je u pitanju savršen roštilj, nikako ne smemo zaboraviti sočan odrezak. Kod pripremanja odreska – tajming je kritičan faktor. iGrill2 je savršeno rešenje za muku oko nagađanja da li je dovoljno isprženo sa jedne strane ili još treba malo da odstoji na žaru. Dakle recite: ”Sajonara!” bejbisitovanju vašeg roštilja dok se svi ostali zabavljaju.

iGrill2 poseduje posebnu aplikaciju koja uživo meri temperaturu i prikazuje stanje na grafikonima. Ova apliakcija povezuje mobilni uređaj sa dva iGrill2 termometra. Na taj način možete pratiti stanje na roštilju sa distance kako putem svog iPhone-a, tako i Android uređaja.

Tako, više nećete dobiti odrezak ili pljesku koja više liči na hokejaški pak!

Cena: 99.99 USD

3. Bison Airlighter – bacač plamena

Da li ste ikada razmišljali da raspalite roštilj bacačem plamena u rambo fazonu? Hajde. Priznajte. Bilo bi moćno.

Bison Airlighnter pretvara ovu piro-fantaziju u realnost tako što pušta snop plamena temperature oko 1480˚C . Prokleti da su svi oni upaljači i šibice! Ovaj razjareni Bison, koji na pritisak dugmeta pušta plavi plamen, za tili čas raspali brikete uglja bez imalo muke i bojazni da se vatra neće raspaliti. Ovaj gedžet ima sve što vam je potrebno i bacač plamena i fen i baterijsku lampu i naravno otvarač za flaše, a lako se puni kroz USB port.

Cena: 99.95 USD

4. Star Wars Lightsaber – hvataljka za roštilj

Oponašajući izgled Dart Vejderovog oružja u filmu iz 1977. godine, dobijate ceo set držača za roštilj sa sve prozirnim crvenim cilindričnim omotačem.  Najbolje od svega je što ovaj roštilj-lightsaber poseduje i dugme koje aktivira legendarni ‘’vuuum’’ zvuk karakterističan za svetlosne mačeve iz Star Wars-a. Uz ovaj simpatičan geek gadžet naseckajte Luke (Luk) i zabava može da počne.

Star Wars Lightsaber roštilj

Cena: 19.99 USD

Autor: Damijan Jović

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,