BIZIT 2022

51 Worldwide Classics: Novi osvrt na stare igre za ubijanje vremena

Nintendo je lansirao 51 Worldwide Classics, koji okuplja stare igre za ubijanje vremena, koje su, kako tvrde, idealne za porodične večeri, posebno ako pada kiša, a ni jedna druga igra ne radi.

PCPress.rs Image

Softver koji omogućava da se kartaške igre zaigraju na modernim uređajima nije ništa novo, te su retko u pitanju platforme koje oduzimaju dah. Ono što Nintendo kolekciju odvaja od drugih jeste osećaj za detalje, koji igre čini primamljivim za one koji su se uželeli analognih gejming večeri. Ponuđene igre vrlo lako mogu da nauče i oni koji ih ranije nisu igrali kroz različite modove za učenje.

Među igrama koje su se našle u kolekciji su i stare strateške igre, kao što je šah, Shogi i Mancala, te modernije igre kao što su Ludo ili “Four-in-a-row” (Connect Four), te najpopularnije kartaške igre. Tu su i igre kao što je kuglanje ili pikado.

Igrači sve igre mogu da igraju sami, sa kompjuterskim igračima, te sa drugim ljudskim bićima koja pristanu na ovu „avanturu“, a preko Switch-a koji se za ovu priliku pretvara u različite table, stolove za kartanje i druge potrebne podloge.

Pročitajte i:  Kirby’s Dream Buffet na Nintendo Switch-u

Izvor: SMH

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,