TrendMicro

A1 Srbija ulazi u segment zabave

Kako bi svojim korisnicima omogućila da istražuju i uživaju u svojoj omiljenoj muzici putem mobilnih telefona, A1 Srbija je zakoračila u svet zabave i lansirala A1 Xplore Music by Deezer aplikaciju. Najbolja iskustva se dele sa najbližima, zato je A1 Srbija omogućio da u aplikaciji uživa čak šest korisnika u okviru Deezer Family paketa. 

PCPress.rs Image

Deezer za zabavu

Ulaskom u segment zabave, uz jednu od najpopularnijih muzičkih striming aplikacija, A1 Srbija prati svoje strateško opredeljenje u pogledu razvoja servisa namenjenih razonodi i korišćenju slobodnog vremena.

Svim korisnicima A1 Xplore Music by Deezer aplikacije na raspolaganju su posebno kreirane A1 Srbija Xplore Music plejliste, kao i lokalni i globalni sadržaj kompanije Deezer. Nosilac Deezer Family naloga, kao korisnik A1 Srbija, dobija neograničeni internet za korišćenje ove muzičke aplikacije, a  jedan Deezer Family nalog moguće je povezati na čak 13 različitih uređaja poput tableta, desktop računara ili laptop-a.

PCPress.rs Image

Osim mogućnosti da nakon preuzimanja slušaju muziku i bez interneta, Deezer Family ponuda pruža priliku da korisnici uživaju u svojim omiljenim numerama bez oglasnih sadržaja. Aplikacija pamti afinitet korisnika i omogućava mu prepoznavanja pesama, kao i kreiranje listi po svom ukusu.

Pročitajte i:  Informaciona bezbednost kao ključ digitalne transformacije

Muzika ima moć da stvori jedinstveno iskustvo za svakog od nas. Zato doživite pravu moć muzike bez reklama i podelite je sa pet najdražih osoba!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,