AB Soft potpisao ugovor sa JKP Pogrebne usluge, o uvođenju sistema za elektronsko upravljanje dokumentacijom

absoft U januaru ove godine sklopljen je ugovor o uvođenju softvera za elektronsko upavljanje dokumentacijom (Document menagement), između AB Soft-a  i JKP Pogrebne usluge, Beograd.
JKP Pogrebne usluge Beograd, korisnik AB Soft ERP sistema od 1998. godine,  nadgradio je postojeći poslovni system u delu poslovanja koji se odnosi na upravljanje dokumentacijom preduzeća.
Document management je sistem modula koji obezbeđuju praćenje i čuvanje elektronske dokumentacije i skenirane papirne dokumentacije. Cilj document mangementa je da obezbedi da svaki dokument od važnosti bude trajno sačuvan (skeniran), a njegov sadržaj lako i brzo dostupan na onim tačkama poslovnog procesa gde je to potrebno. Pored toga, prednost ovog sistema je mogućnost praćenja kretanja dokumentacije u okviru preduzeća.
AB Soft Document management je integralni deo jedinstvenog AB Soft poslovnog rešenja i omogućuje korišćenje podataka iz document managementa u modulima ERPa na krajnje jednostavan način.
Svi kontakti, ne samo po osnovu dokumenata iz ERP-a, već i ostala komunikacija, kako ulazna, tako i izlazna nalaze se u jedinstvenom sistemu i u svakom trenutku može se izvršiti uvid u svaki dokument, bez potrebe da se on traži u papirnoj arhivi.

Pročitajte i:  Moderan ERP: Novi koncepti za novo vreme

Izvor: AB Soft

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,