Adidasov gedžet za treninge

PCPress.rs ImageKako da uspešno trenirate: da date svoj maksimum, a da rezlutati budu brzo vidljivi? Ostvarenje ličnih fitnes ciljeva znači više od prostog trčanja. To mora da se uradi kako treba. Srčani ritam može da ukaže na to da li je trening presnažan ili nedovoljno jak. Uz to, trčanje različitim nivoima intenziteta pruža i različite pogodnosti. Adidas miCoach merač definiše raspone srčanog ritma kao zone i koristi ih kako bi fokusirao trening na specifične ciljeve. MiCoach daje boju svakoj zoni treninga, a korišćenjem ovih boja koje usmeravaju trening, lako je uvek trčati pravim intenzitetom.

Postoje četiri miCoach zone, odnosno boje, od kojih svaka ima drugačiju svrhu u fitnesu. Plava za energiju, zelena za izdržljivost, žuta za kondiciju i crvena za snagu. Tokom trčanja, miCoach govori u kojoj zoni bi trebalo da se bude, kada i koliko dugo. Bilo da se tek počinje, postavlja sebi novi fitnes cilj ili se priprema za svoj treći maraton, miCoach će svakoga držati u pravoj zoni i motivisati za svaki novi korak. Sve što treba uraditi jeste da se odabere miCoach partner za trening i da se poveže online na micoach.com, gde će svako dobiti svoje lične planove treninga, obaveštenja i savete.

MiCoach je savršen proizvod za početak vežbanja, a funkcioniše jednostavno: unesu se godine, miCoach izračuna ciljne zone treninga i može da se počne. Svetleće lampice na narukvici jasno prikazuju boju, odnosno zonu srčanog ritma dok se trči i olakšavaju treniranje pravim intenzitetom. Za vreme trčanja miCoach, u skladu sa ličnim planom treninga, daje instrukcije u datom trenutku. Isto tako, povezuje se na bilo koji MP3 plejer, tako da se mogu čuti instrukcije dok se slušaju omiljene pesme.

Adidas miCoach se može nabaviti na svim Adidas prodajnim mestima u Srbiji. Cena miCoacha sa trakom je 5.190 dinara, dok paket koji sadrži i MP3 kabl, slušalice i USB kabl staje 11.390 dinara.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,