Adizes Leadership Program – po dvanaesti put

Adižes SEE je nakon dvadeset godina rada na razvoju kompanija i pojedinaca u jesen 2013. godine pokrenuo edukativni program – Adizes Leadership Program (ALP).

PCPress.rs Image

Od 21. februara 2019 sa radom počinje XII generacija programa koji je namenjen kandidatima za top menadžere, preduzetnicima i top menadžerima spremnim za sledeće faze razvoja svojih kompanija i pripadnicima druge generacije u porodičnim kompanijama. U toku Programa kroz kombinaciju radionica, individualnog i timskog rada sa Adižes konsultantima, ali i sa mentorima – uspešnim direktorima i vlasnicima kompanija u regionu, učesnici će se na najbolji mogući način pripremiti za buduće poslovne izazove, kako bi efikasno razvijali svoje kompanije, omogućavajući im rast.

Učesnici Programa ovladaće svim elementima Adižes metodologije, razjasniti u potpunosti šta su zadaci i poslovi menadžera i raditi na praktičnom usvajanju i razvoju menadžerskih alata. Program je razvijen u modelu 1+1 godina sa akcentom na iskustveno učenje i razmenu iskustava, kao što sam naziv kaže – Challenging Practice.

Adizes SEE Leadership Program pruža holistički pristup upravljanju organizacijama. Ono što se od top menadžera i lidera očekuje jeste doživljaj i briga o celini sistema. Adižesov pristup je upravo to – kako razviti celoviti pristup organizaciji sa konkretnim polugama za pospešivanje i unapređivanje poslovanja.

Pročitajte i:  ASBIS i AMD obeležavaju 20 godina partnerstva

Više informacija, uključujući i detaljni spisak aktivnosti, informacije o trajanju, kao i cene programa, možete pronaći na ovom linku (PDF)!

Facebook komentari: